Pokaži Full Verziju : Obavijest!!!
Poštovani članovi i kolege, a naravno i kolegice!
Ne znam da li ste primjetili, al evo u ovih zadnjih dva dana, imamo učestale upade SPAM-era na sajt, i to u rubrici TEKSTOVI ( kud baš na Necu i mene :D).
Postovi su pisani na engleskom jeziku, i dečki imaju kao problema il sa laptopima, il sa software-ima ( a da ih ja dohvatim, imali bi problema i sa kostima )
Ne obazirite se na to, i ne odgovarajte, a posebno ne otvarajte linkove koje ovi mamlazi ostavljaju na kraju!!
Mi ćemo se nastojati boriti sa time kako znamo i umijemo, naravno uz pomoć i vas samih.
Zato, ako nema slučajno koga od moderatora, ne odgovarajte na te postove.
Hvala svima na razumijevanju
Korg-Pa800
19.01.2010, 11:12
Svirko ewo ga opet seljacic upao....
Postavio temu,naslov nema veze sa tekstom iz teme.
Ewo link...
http://www.yu-midi.org/forum/showthread.php?t=12576
Hvala
Korg-Pa800
Sad će njega chika Svirko......:mad:
Korg-Pa800
19.01.2010, 12:31
Svirko samo ih deri... :D
Takvi nam ovdje ne trebaju,jel tako? ;)
uff ... ja za malo da odgovorim onome jucer koji je pitao na engleski za virus-programe ...
al reko, kolege moderatori su tu i sredice oni to za sekundu :)
pa jos kad sam video njegov nick: "joJOKING" - a joking znaci zahebancija ...
ako smem da i ja dajem ovu vjest:
ovde u firmi gde ja radim u austriji, upozorio nas nash administrator za informatiku da momentalno kruzi NAJOPASNIJI VIRUS po internetu. dolazi kao email a naslov tog emaila je "POZIVNICA" il "EINLADUNG" "INVITATION" ... i kad se otvara taj email za par sekundi otiso HD od kompe u "§$"! ... radi na slicnom sistemu kao i ostali virusi, znaci cita sve emailadrese koje imate na kompi i salje samog sebe svim tim adresama ...
prema CNN to je do sada najgoriji VIRUS koji je uopste programiran.
pozdrav
b.o.Y.c.h. ČK
19.01.2010, 12:49
A zašto jednostavno ne blokirate ili banate takve uljeze?! :)
Evo za obavijest,
ja jučer banirao JOJOKING....
i šta bi?
Pojavio se opet danas.....
A za blokiranje, jako teško....to će se morati naći neko rješenje.
Nemože niko niti viruse spriječit......
Mogu pronaci program za to. Pogledat cu, imali kakav program
da ne lupam ja sad, al moguce je :lol:
ako je tip iz amerike, da to nije mozda jedan nas bivsi forumas kojeg kolege moderatori mnogo mnogo cenuju tj. cenovali :lol: mislim na "pazarski studijos" (ime od mene modificirano ...)
pise tamo ispod nicka: forever baned! znaci njega najvise volite ...:D
i posto on ovo sigurno cita i ako nije vise clan foruma: druze izvini ako sumnjam pogresno na tebe
Ja sam mu odgovorio jutros,mislim tom Jojoking,.pitao za neki free program...JEsam glup,ja hocu da pomognem a ispadoh debil :(
Svirko hvala na obavjestenju
EmirTotic
19.01.2010, 17:15
Cekaj bre, ja uopste ne razumem o cemu vi ovde pricate? I mene jer par kolega koje nisam zapazio do sada na forumu pitalo za pomoc i odgovorio sam normalno. Do sada nisam primetio nista lose na sajtu tog tipa...
Znaci poceli ratovat protiv nas#o
Marsovci napadaju!!!
:lol:
Hahaha,
Dejan87, kud nalete...
Oprosti,al moram se smijat.
Al eto,samo si htio pokazat da si dobričina.
Sve je OK.
Ovo je danas vec treci napad.
Al toljaga je spremna!!!
samo toljagaj svirko i ne zali:)
@EmirTotic,
pa zar je ovo normalno...
Postavi neko temu za antivirus,u rubrici tekstovi...
Postavi prvi put,postavi drugi put,drugi i treci put biva baniran i blokira mu se IP adresa,i on se sa istom temom,na istoj sekciji pojavi četvrti put u dva dana,ko da nista nije bilo???
Nije normalno ali je Moguce.
Mogucnost ulogovanja sa,,nestabilnom,,IP Adressom postoji.
Jedino sto ne razumem ...kako moze neko biti toliko bolestan..nema nikave koristi od toga,troshi svoje vreme,sekira ljude koje niti poznaje a cak ne bude ni slavan jer zivi u radi u Anonimi.:-O
EmirTotic
19.01.2010, 18:24
Izvini svirko, nisam bas pratio takve stvari ali verujem da je moguce. Strasno sta sve ljudi nece raditi...
Ma, to su spam botovi...;)
moguce je sve ali nije normalno :D
za mene nije normalno, da ne kazem da je i nemoguce, da neki "stranac" uleti slucajno na nas forum, i vidi da baratamo s armonike, sintersajzere i mikrofone, a pita nas o virus-programcici :-O
jeste da imamo dosta kolega koji se dobro razumeju u sve sta se kompe tice, al jacina nam je u muzici
reko bi da smo svi covecanski ovde na forumu i da bi smo rado pomagali, al da nas neko zeza nije smesno ...
ja nisam toliko dugo clan foruma kao vecina kolega, al sam i ja vec doziveo ovde neke cudne price - ko zna sta ste vi kolege koji ste duze vreme clanovi foruma sve doziveli ovde ...:confused:
pozdrav
milanceshow
19.01.2010, 19:50
Polako cistim spam naloge,ali spam nebi bio spam kada se nebi vracao!!!!!
Tako da cemo se nagledati spamera!!!! :D
@Emire,
ma brate nisam se ja nista naljutio na nikoga od vas.
Ljutim se samo na ove budaletine koje nemaju drugog posla nego stvarat probleme na tudjim i postenim sajtovima.
@Milane,
dušo moja,tepi po toj vreci,čeka
čika Svirko so kvrgava toljaga.
Udriiiíi...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.