Pokaži Full Verziju : Roland E-70-mogu li se ubacivati boje i ritmovi sa midi to USB kablom??
curt_nedim
04.01.2010, 18:57
E ovako imam roland E-70(ali nemam karticu za njeg), imam usb-midi kabal...
sad je moje pitanje je li moguce ubacivati boje i ritmove preko ovog kabla.
znaci bez kartice i ako je moguce da mi date malu pomoc, bio bih vam puno zahvalan...
@curt nedim
E-70 je prilično stara klavijatura, i ako me sječanje ne vara nikakve boje ne možeš ubacivati u njega, a za ritmove bi trebao imati osam slobodnih mjesta uz tvorničke koji su u njemu.I to je to.Nisam ti baš puno pomogao, ali bar neke osnovne informacije.
curt_nedim
05.01.2010, 18:47
ok.. hvala za ovu info. sad me jos samo zanima kako da ubacim te ritmove??? koji mi software treba i pashu li mi ritmovi od E-86???
Midi usb kabal je samo komunikacija izmedju midi interfejsa na racunaru i onog na klavijaturi,preko njega se nemogu ubacivati ni ritmovi ni boje.
Da li neko zna kako mogu da se ubace ritmovi u roland e70?? I ako moze objasnjenje... Hvala unapred.
Nikako osim da ih ukucavaš u samu klavijaturu,imaš 64 slobodna mesta i tu pakuj ritmove
Hvala na informaciji. Jel bi mogo da mi objasnis kako ide taj postupak?
Zaista ne bih mogao da se setim...poslednji put sam video tu klavijaturu negde '94 ili '95 godine kad sam je prodao...:)
erhan1979
04.03.2010, 12:18
[quote=curt_nedim;116976]E ovako imam roland E-70(ali nemam karticu za njeg), imam usb-midi kabal...
sad je moje pitanje je li moguce ubacivati boje i ritmove preko ovog kabla.
ne moze
Matrix928
21.11.2018, 20:28
Pozdrav ljudi novi sam,citao sam ovo,al kako se prenosi to na karticu i zna li ko gdje je ima kupiti.
Lp
Uh kad sam ima Rolanda E-70..tamo 90-tih...to je prestaro..postojale su te takozvane zip kartice..mislim da klavijatura nema usb utor..a na kartici je bilo par zvukova i 3,4 ritma...al dobro je bilo sto pod user si moga radit svoje vlastite ritmove..mislim da je bilo 8 banki x2 isto toliko i usera...govorim ovo sve po sjecanju..davno je to bilo
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.