Pokaži Full Verziju : Enver-Kara Pozdravlja Vas...
BasariStudios
17.10.2006, 21:23
Sviju, cuo sam se danas malo snjime na telefon. Bolestan je covek al rekao mi je da je malo bolje i da vas pozdravlja sviju ko ga zna il ne zna.
Cucu se opet ovih dana pa cu vas obavestit sta se desava.
Pozdrav
pozdravi i ti njega od nas hehe
Covjek je u velikim nevoljama mislim da netreba sada u detalje da pisem na Forumu.
Vec pola godine ima kako je otkrio za bolest i bori se iz dana u dan iscekivajuci neko poboljsanje,nazalost za sada stvari ne stoje kako treba.
Zivot je u pitanju!
Zato prijatelji kada je vec Nedim oglasio na Forumu mislim da bi trebalo svi da izadjemo covjeku u susret i da mu pomognemo onoliko koliko se moze.
Enver je mlad covjek,ozenjen i ima sina od 10-god.
Mislim da bi neka novcana pomoc sa nashe strane bila od velike koristi.
Ako ima zainteresovanih mozemo se dogovoriti kako to sve da obavimo sto brze to bolje!
Pozz...
Nema problema za tako velikog čovjeka kao što je on tu stvarno nema sumnje...A meni je bilo čudno kako to da sm mu poslo oko 10 mailova a nikad odgovora...Želi mu iz srca ko bratu sve najbolje iako ga uopšte ne znam ali njegova svirka i kvalitet koji posjeduje svjedoči o tome da je veliki vočvjek i muzičar...Još jedamput pozdravljam sve koji znaju i cjene ovog čoveka i kad bude trebalo šta da se angažuje na mene računajte uvek...Hvala Yu-midi vidi se da ti je stalo do nas članova i da si velika ljudina,a ne Šupak kao što su neki na drugim sajtovima...Svaka čast
SAMO RECITE NA KOJI NAČIN MU MOŽEMO POMOĆI I JA SAM 100% NA LISTI POMOĆNIKA ,ŽELIM MU PUNO SREĆE I SNAGE DA NAM SVE IZDRŽI I NESMIJE NAS NAPUSTATI U NIKVOM SLUČAJU.I AKO NEZNAM ŠTA MU JE ,ALI PREDPOSTAVLJAM DA JE SRCE U PITANJU POŠTO 80 % MUZIČARA IMA PROBLEMA SA SRCEM
Molio bih ime, prezime i adresu ili bar broj telefona kolege Envera kako bih kontaktirao njega ili njegovu porodicu u vezi sa pomoci. Ako ne ide ovako javno, na forumu, onda bar na PM i to ako moze bez oklijevanja jer kako se cini situacija je vrlo ozbiljna a u takvoj situaciji nijedna pomoc nije suvisna.
Enver se trenutno nalazi u bolnici posto se stanje opet pogorsalo!
Mislim da nebi trebalo sada svako pojednicano da mu se javlja jer covjek je pod velikim pritiskom i nije mu nimalo lako.
Neznam sta da vam kazem, ali kad ga ljekari vec spremaju na najgore i drze predavanja kako treba da se umre mislim da razumijete sada o cemu se radi,nije srce nego glava je u pitanju i ono najgore se opet povratilo posle operacije.
Ako moze da se dogovorimo svi zajedno da posaljemo pomoc njegovoj porodici najbolje bi bilo.
Svaki vash prijedlog kako to najefikasnije da uradimo je dobrodoshao!
blatusan
18.10.2006, 13:20
To se moze odradit preko ziro racuna. Da svi mi koji bi rado pomogli na jedan racun posaljemo kolko mozemo i da taj na kome je poslato posalje enveru. I ja cu rado pomoci samo javite kad.
POZDRAV.
blatusan
18.10.2006, 13:26
I ljudi nemoj te biti cicije supci i picke. Vidim ovdje ima preko 2000 clanova na sajtu a samo 50 ih je aktivno na forumu i download upload centru. Sta je sa vama ostalima. TO lagano ide na zivce neznate tipkat il jednostavno kazete "ko vas jebe budale" Neide to tako. Sad se moze vidjet ko je pravi covjek koji bi pomogo drugom covjeku. Opet navodim ovdje ima preko dvije hiljade clanova nek svako dadne po 10 ili 20 € sta mislite kolko bi to dobro doslo!!!
Ljudi nemoj te da djete odrasta bez oca. Javljaj te se!!!!!!!!!!!!!!
Ako od ovog nista nebude sramite se pojedinci a ja mislim da svako moze odvojit po makar 5 ili 10 eura. Ja sam uz vas kolko mogu!!!!
Iako ga ne poznajem licno znam od drugih da je dobar covek i ljudina zato sam uz vas kako god da se dogovorite ucestvujem i ja i takodje mu zelim da pobedi tu bolest i vrati se medju nas .
pozdrav fico
Ako moze da se dogovorimo svi zajedno da posaljemo pomoc njegovoj porodici najbolje bi bilo.
Ama bas zbog toga sam i trazio bilo kakav kontakt jer dok se mi ovdje dogovirimo... a znamo dobro kakvi smo... "znam ja nas, jebem ja nas", da se covjeku i njegovoj porodici sto prije ako je ikako moguce pomogne.
blatusan
18.10.2006, 15:49
Ja sam dao prijedlog kako i sta i sto prije to bolje. Hajmo sad nemojte se usutit jebalo vas 10 eura. A mozete se falit ovdje sa korg pa1xpro i sta ja znam imam studio vamo tamo ovo ono :evil: Hajde sad. Kad se napravi racun na koji cemo slati pare nek se stavi na forum i da saljemo. Sta cekate!!!
ljudi izvinjavam se trenutno imam punu kucu majstora.
Do Sutra posle podne postavicu konto broj (ziro racun).
Za sve one koji zele mogu putem maila da dostavim i kucnu adresu!
blatusan
18.10.2006, 16:21
SUPER DAJEM KOLKO MOGU NADAM SE DA I OSTALI!! POZDRAV!
Korgminator
18.10.2006, 18:26
Miki koliko znam ti imas i PayPal jer kupujes preko Ebay-a...da li mozemo na tvoj PayPal racun da posaljemo pa ti prosljedi?
Korgminator
18.10.2006, 19:20
Miki mislim da imam jednu ideju...Mozemo mozda i ovako da bi ubrzali proces i povecali novcanu pomoc
Mozemo zakaciti reklamu na Website-u da prodajemo CD sa MIDI fajlovima i taj sav novac da ide Enveru (Naravno mi koji zelimo onako novac da doniramo mozemo). Poslat cu ti ja MIDI fajlove preko MSNa imam ih oko 20000 sve nasi i naplacuj po recimo 30Eura CD...oni koji ne zele ovako novac da daju mozda ce htjeti CD da kupe...sta vi ostali mislite????
blatusan
18.10.2006, 20:59
Dobra ideja´drug. Sad im se isplati mdati pare a tebi svaka cast na prijedlogu. Svako dobro i pozdrav Alen!
neznam coveka ali nema veze samo mi javite gde i kako da posaljem pare.
Pozdrav, Djoro.
YU-MIDI,molim te jarane stavi na na sajt ikonu ili stranu na kojoj će biti informacije o svemu...I imam još jednu ideju...Molim te kad od svakog dobiješ pare da to zabilježiš i skupa sa parama preko westerna ili slično pošalješ čovjeku pismo s kojim ćeš mu pokazati koliko ga volimo i koliko mislimo na njega isto tako i dodaj spisak ljudi koji su dali pare...Ipak mislim da će mu to još poljepšati dan nego da sad nakazivaš na račun...Opet je bolje kad dobiješ poštu s nekim pismom i ljepim rječimaa,odmah ti poljepša dan i raspoloženje...Ali mislim da je 100% potrebno predložiti spisak donatora da se vidi ko su pravi jarani a ne neki što imaju dugačak jezik a ništa ne učine...Zato kad mogneš objavi rubriku Donacija Enver ili slično i znaj da nas ima mnogo koji smo s tobom i s našim envom...Stvarno još jedamput od srca ti čestitam kad si se sjetio ovako nešto vidi se ko je velik čovjek i ko je velikog srca...Pozdrav svima jaranima i pazite se,nek vas bog čuva od sva zla...
blatusan
18.10.2006, 21:57
Ja sam spreman ljudi daj konto nr. da saljem. Takodze zeli svima kao i drug ALIX pozdrav svima pazite se i neka va dragi Bog cuva od svakog zla. Ja misli da ce ova akcija ENVI dati novu nadu. Pozdrav
blatusan
18.10.2006, 21:57
Ja sam spreman ljudi daj konto nr. da saljem. Takodze zeli svima kao i drug ALIX pozdrav svima pazite se i neka va dragi Bog cuva od svakog zla. Ja misli da ce ova akcija ENVI dati novu nadu. Pozdrav
Ljudi toliko sam umoran da nemogu vishe ni da kucam,sad sam prestao sa radom a vec u 3:30 mora da sam na radnom mjestu!
Kao sto sam obecao sutra posle podne bice objavljeno konto i paypal ((po zelji i kucna adresa).
Svakako da ce biti napravljen komplet spisak chlanova koji su ucestovali u ovoj humanitarnoj pomoci i bice objavljena svima ukupna suma novca.Donatori dobice zahvalnice od Yu-Midi tima i smatrace se kao veliki prijatelji ovoga sajta!
Potrudicu se da sve to obavim sto u boljem redu tako da nebude nekakvih zamjera.
Mislim da od sutra trebace najmanje 14 dana da se sve sabere i da se zna koliko smo skupili novca.
Znate da posiljke traju po nekada 3-4 dana.
Za sve chlanove koji se nalaze u EU imace IBAN i BIC kod tako da nece morati placati dodatne troskove, za one koji placaju sa paypal i nije problem.
Svakako svi ce dobiti potvrdu o uplati i svi ce da znaju ko je ucestovao,ako hocete moze da se óbjavi i koliko je ko dao !
Za sada toliko do sutra pa cujemo se!
Zivi i zdravi bili !
Zahvaljujem se svima ! ! !
Pozdrav,
kako ja mogu da uplatim iz ovog cmara od drzave ? I mislim da nije pametno da se objavljuje koliko je ko dao, jer mozda ima neko ko hoce da da ,a nije u prilici da da koliko neko drugi. Verujem da nikom ne bi bilo prijatno da ga "prozivaju" sto je dao toliko i toliko.
hajde pravite cekamo..
poz.
BasariStudios
19.10.2006, 01:47
Cekam i ja, ako treba i sint prodacu.
Pozdrav,
kako ja mogu da uplatim iz ovog cmara od drzave ? I mislim da nije pametno da se objavljuje koliko je ko dao, jer mozda ima neko ko hoce da da ,a nije u prilici da da koliko neko drugi. Verujem da nikom ne bi bilo prijatno da ga "prozivaju" sto je dao toliko i toliko.
Upravo zato sam i pitao, i ja sam istog misljenja.
Napravicu spisak svih chlanova koji su pomogli i objavicu svima ukupnu sumu sto smo prikupili.
Sto se tebe tice marco polsacu ti na PM adresu pa mozda je tako najbolje ako zelis nesto da prilozis.
Hvala!
blatusan
19.10.2006, 09:55
RAja iz Njemacke ja ako hocu da saljem pare na konto koji ce se nekad stavit, trebam otici na banku i überweisung na taj konto jel tako?? A nemoj te mi samo govorit da mogu i preko komp jer me to neinteresuje samo preko banke. Nek se javi ko me razumije.
Pozdrav Alen.
Trenutno sam jos na poslu,zato sam rekao da cu uraditi i postaviti podatke danas posle podne,otvorio sam novo konto treba jos podatke da dobijem !!!
Naravno da moze direkt u banci da uplatis,nema nikakvih problema!
blatusan
19.10.2006, 12:09
HVALA. Cekam.
Miodraže, stavljaj br. računa čim prije. kad je zdravlje muzičara u pitanju ne pitam za cijenu.
Neka mu Bog dade zdravlja i sreće da čim prije prebrodi svoje tegobe.
Imam prjedlog :
Napraviti humanitarni koncert (svatko od nas zna ili je svirao barem s nekom od zvijezda). Lijepo ih zamolit da pomognu, i sav prihod od prodaje karata uplatit na Envin račun. Ne moraju sad to bit profesionalci (makar bi bilo poželjno). Neka se napravi kao susret bendova. Ulaz na koncert neka bude 10 € po glavi i za čas će se skupiti par somova. Što se tiće razglasa može se sve odradit na jedan malo bolji, zamolit predsjednika opčine ili gradonačelnika da da badava prostor, nač od nekog frenda security i ožeži. Napravit ovako akciju u par gradova /mjesta i da vidiš.
Znam da je malo teže izvedivo, ali barem bliži suradnici i Envini prijatelji bi mogli itekako pomoć, jer kreću se u tom miljeu ljudi koji mogu osigurat prostor za održavanje humanitarnog koncerta. Ovim putem se ne žica lova od države i glavešina nego će raja sama shvatit da dolaskom na koncert može pomoć u ljećenju jedne divne osobe, a pri tom će se i dobro zabavit.
Hvala na razumjevanju.
I da, kači br. žiro-računa. Pomoć ću koliko mogu i od srca. I sam sam uspješno prebolio rak štitnjaće pa znam koliko pomoć sa strane uvijek dobro dođe, pogotovo kad su u pitanju doktori koji od pamtivjeka čekaju da ih "podmažeš" da bi konkretno nešto učinili po pitanju zdravlja.
blatusan
19.10.2006, 12:52
Kolko ih ima iz stuttgarta!! dvoje troje samnom. IMam i prostoriju i sve sto si naveo. Al osim tih muzicara iz stuttgarta sto zanam sa yu-midi, ostalih znam mali milion bas kao sto si reko amateri midi sviraci i profesionalci. Al to su pljackarosi, vecina neznaju sta znaci muzika i humanost, znaju samo pare pare pare. AKO neko hoce a ko je iz stuttgarta ili okolne, nek se javi.Poz...
blatusan
19.10.2006, 16:29
Sto smo tihi. Nadam se da nece na ovom zavrsit. Pozdrav
pozdrav svima,
kao prvo da pohvalim ovu akciju i siguran sam da ce mo svi zajedno uspeti koliko toliko, da nekazem mnogo, da pomognemo coveku u nevolji.
Nije bitno ko je, sta je, odakle je i dali se znamo, vec je bitno da pokazemo solidarnost prema jednom kolegi kad mu je najpotrebnije u zivotu. S tim hocu da apelujem i na one clanove koji nisu bas aktivni u forumu, kao i ja sam.
Sacekacemo Miodraga dok postavi Kontobroj, paypal ili druge mogucnosti gde ce mo moci da pruzimo novcanu pomoc Enveru.
I mislim da netreba preterivati stokakvim komentarima i prepucavati se u forumu.
Koliko god ko bude u mogucnosti da pomogne bitno je da pomogne i da se u sto vecem broju prikljucimo ovoj humanitarnoj akciji. Po mom misljenju nije ni bitna cifra i prepucavanje ko je najvise dao vec da se pokazemo kao solidarno drustvo i u ime YU-MIDI-a maksimalno pruzimo pomoc .
Coveku u nevolji vise moze da znaci paznja nego milion eura !
Envere tebi od srca zelim sve najbolje, da ti je bog u pomoci i da hrabro premucis svoju muku. Glavu gore, bice bolje !
srdacan pozdrav
Vladimir
postavio sam konto (ziro racun)!
veceras neshto kasnije cu da postavim Paypal tako ako neko zeli moze i tako da uplati!
"Sto se tebe tice marco polsacu ti na PM adresu pa mozda je tako najbolje ako zelis nesto da prilozis."
Posalji i meni PM...Znate kako je u provinciji,ali popecu se na mishice i pomoci koliko mogu,min.30evr...
Samo da nam drug ozdravi!!!
Miki
@djoro
Kad se ulogujes imas gore levo "DONACIJA"pa procitaj...
Miodraze,kako mi iz Srbije da posaljemo pomoc?
ko god nema druge mogucnosti poslacu mu svoju kucnu adresu na PM ili mail !
ja sam u USD kako da posaljem pare?
Korgminator
19.10.2006, 22:05
Mozes napraviti transfer preko banke, ili preko Western Union ili preko PayPala da posaljes (sa PayPalom nista ne placas)...Mozda mozes i sa Registered Check-om, oko 50 cenata, (nisam siguran da li ostale drzave osim USA i Kanade primaju ovo)
blatusan
19.10.2006, 22:56
Gdje sad da saljem pare na ovo Vlasnik : Mihajlovic Miodrag
Ime Banke : BTV Götzis (Austria)
Broj konta : 446-023888
Broj Banke : 16460
ili
Za sve donatore koji su u EU van Austrie mogu da koriste:
IBAN : AT781646000446023888
BIC : BTVAAT22
JA SAM IZ BIH A BIH NIJE U EU GDJE DA JA SALJEM I KAKO.
Jel se iko cuo sa njim jel ide na bolje ili na gore,dajljudi obavjestite nas ako iko zna sta novo :(
blatusan
19.10.2006, 23:45
Toliko od mene. Sazno sam kakoda posaljem pare. Ljudi pozdrav!!!!
NA taj konto sto sam postavio mozes ma gdje bio da uplatis !
Samo prednost imaju EU drzave sa ovim IBAN I BIC u banci neplaca se transfer novca!
@Elvir
Znaci to je jedno konto samo ko nije u EU nemora da navodi na racun IBAN i BIC.
ZA BH prijatelju bash nije problem sve Austriske Banke su tamo :lol:
Pozdrav
OK SUPER ZNACI SAMO DA NE NAVODIM IBAN I BIC.
STO SE TICE BANKI IMA NJIH PUN KUR.. ,SAMO ŠTO IH JA NIKAD NE KORISTIM JA DADNEM UVJEK PARE U RUKE TO JE NAJ SIGURNIJE ZA MENE.
OK SALJEM KOLKO IMADNEM SAMO DA NAM PRIJATELJ TO SVE IZDRŽI.
A JOŠ JEDNO PITANJE GDJE NAM JE KOLEGA VAXTER ŠTA JE SNJIM BILO NEVIDIM GA DUGO NA FORUMU.
Miki na banki mi trazi i adresu primaoca jer kaze da joj program inace ne dozvoljava slanja tako i IBAN iBIC nisu dovoljni ovde u Sloveniji iako su u EU:ajd napisi i adresu ili na PM
fico
Miodraze video sam adresu. Za mene je najjednostavniji nacin da ubacim pare u koverat, da ih posaljem, tako da cu to i uraditi. A ti posle prosledi dalje. Pozdrav
E ljudi sad sve stoji i sad je na nama da se u sto vecem broju prikljucimo akciji.
Od mene jedan VELIKI POZDRAV Miodragu koji je kraj lom svojih obaveza primio sve na sebe da se provede pomoc kolegi Enveru.
MIKI SVAKA TI CAST !
pozdrav
Nije me bilo na netu ovih dana, pa nisam stigao da se javim.
Miki, chucemo se na MSN-u, pa da se dogovorimo shta i kako... :)
Svaka chast za ovo! 8)
Miodraze video sam adresu. Za mene je najjednostavniji nacin da ubacim pare u koverat, da ih posaljem, tako da cu to i uraditi. A ti posle prosledi dalje. Pozdrav
nema problema marco kako mozes i koliko mozes,ja cu se pobrinuti da bude sve kako treba.
Veliki pozdrav!
Nije me bilo na netu ovih dana, pa nisam stigao da se javim.
Miki, chucemo se na MSN-u, pa da se dogovorimo shta i kako... :)
Svaka chast za ovo! 8)
prijatelju drago mi je da te cujem !
imao sam brigu za tebe :lol:
E ljudi sad sve stoji i sad je na nama da se u sto vecem broju prikljucimo akciji.
Od mene jedan VELIKI POZDRAV Miodragu koji je kraj lom svojih obaveza primio sve na sebe da se provede pomoc kolegi Enveru.
MIKI SVAKA TI CAST !
pozdrav
Za ovako neshto mora da se nadje vremna mada bash sada sam u ogromnom poslu,ali mislim da taj covjek nije zasluzio ovo sto ga je snashlo i siguran sam da ce mu biti laske kad zna da ima dosta prijatelja koji misle na njega.
Neko reche, na pochetku teme da je ovo sajt koji brine o svojim chlanovima.
Mislim da je pogreshio...
Mi smo svi ovde, ipak, samo prijatelji, a naormalno je da prijatelji jedni drugima pomognu... :)
Nemoj se Miodraze brinuti...
Ziv sam, zdrav i mlad, pa zato nema vremena... ;)
:lol:
@ yu-midi & vaxter
RESPECT !!!
Upravo danas sam se cuo sa Enverom tako da sam mu porucio vashe pozdrave i rekao sam mu da smo odlucili da mu damo podrsku koliko je u nashoj moci.
Zahvaljuje se mnogo i pozdravlja sve redom !
BasariStudios
24.10.2006, 16:19
Miki, de javi mi se na MSN kad sam tu kad imas imao vremena.
@ Nedim
Prijatelju izvinjavam se trenutno nemam prikljucen komp. kuci,javicu ti se chim prije budem mogao!
U velikom sam haosu tako da neznam gdje prije da pocnem,a u firmi sam uzeo odmor par dana tako da sam doshao veceras da odradim samo sto moram.
Zelio sam da shto opshrnije objasnim o ovoj temi ali nikako da stigem da se cujem sa Vaxterom ili Adrijanom kako bi shto bolje organizovali ovo.
Neshto od novaca je pristiglo od pojedinih chlanova i to cu da objavim ko je sve poslao.
Za sada mogu samo da am ponudim pomoc ako vas shta interesuje putem Tel. gdje mozeda da me kontaktirate:
Slobono zovite u pola dana i pola noci,i odlucio sam kada se sve ovo sto prije obavi,oticicu licno kod Evera i predati mu nashe pozdrave i sve sto smo prikupili.
Imam oko 650 km ali to cu drage volje da uradim !
josh jednom izvinjavam poshto nemam vremana da stalno pregledam stranicu i Email!
Pozdrav svima. Molio bih Miodraga da pogleda u svoj komp-poslao sam mu PM, pa ga molim da mi sto hitnije odgovori, kako bih se i ja prikljucio ovoj akciji!
zdravo kolege!Evo citam ovo i zelim da se prikljucim akciji,od sveg srca.Budite humani,jer to se moglo desiti svakom od nas.
Evo ukratko kako stoje stvari!
Do sada sam dobio od 6 chanova novac za ovu humanitarnu pomoc od toga:
Paypal 3 chlana
Postom 2 chlana
Na konto 1 chlan
Nadam se da necemo na ovome da ostanemo !
Ovo je samo ukratko kad zavrsimo sa ovim objavicu imena chlanova koji su ucestovali (ako neko zeli da ostane anoniman neka se javi na PM ili Email)!
Razgovarao sam sa Enverom i nagovjestio sam mu da cu doci kod njega za jedno 3 sedmice zato ako jos neko zeli da ucestuje trebalo bi to da sto prije da uradi!
Enver pozdravalja sve redom i bilo mu je drago kad sam mu rekao da ima mnogo pozdrava od dobrih prijatelja Yu-Midi sajta i da mu zele sve najbolje !
EEEEEEHHH koja sramota od muzičara...pa nemojte ljudi toliko da škrtarite pobogu braćo...Pa pomozite čovjeku vidite da je u nevoljama zamislite kako teška vremena on provodi i kako je kad si bolestan...Nemojte svi otresati sa jezikom i praviti se teške face,sad je vrjeme da se izkažete ko ste i šta ste i koliko ste humani...Svako od nas može da odvoji 10,20 ili više eura...umjesto da odete na piće il da kupujete budaleštine radije pomozite čovjeku pa i Bog će vama pomoći...Potrudite se malo od nas ovolikih članova koji redovno skidamo stvari sa YU-midija samo 6 se našlo da daje donaciju.Pozdravljam prijatelje (među njima velikog jarana blatusana) koji su donirali za našeg jarana Envera..Stvarno sam bez riječi a u svakom primjeru se treba objaviti ko je dao donaciju pa nije važno koliko samo je važno srce i volja da se nekome pomogne...Pozdrav!
zaista je do sad veoma mali odazov na ovu humanitarnu akciju !
Post je procitan oko 116 puta a celih 6 clanovo je dalo dobrovoljni prilog. to stvarno nije fer. 5..10.. eura, bar to ljudi nije kucna greda.
nije greh nista ne dati, ali je sevap pomoci coveka u nevolji.
pozdrav svima
pardon nije 116 puta procitano vec preko 950 puta, nisam dobro video :oops:
Ma znaš šta je jarane...Mnogi "muzičari" ZARAĐIVAJU pare na Enverovom setu i sebi grabe u džep i to mnoge pare a kad treba prispjevati bar nešto mnogi se ušute.Tuđu muku i rad prodavaju i sebi pune džepove a ne znaju da su te pare proklete...Pa budite ljudi i pokažite malo humanosti...Niko vas ne sili da date ali ako ne znate sami od sebe dati koju paru onda stvarno ne znam šts je s vama...Jezik dugačak a ljudstvo malo...
Sa ovom akcijom zavrashavamo u Petak 17.11.2006!
Ako jos neko zeli da da prilog moze to da uradi u toku ovih par dana.
Mislim da smo imali vremena i ko je htjeo taj je vec i ucestovao.
Sto se tice ucesnika nishta se nije promjenilo od proshli put do sada,imam najavaljenih jos 3 clana od kojih treba da stigne posiljka.
Znaci bice nas oko 10-etak!
mislim da na ovo nema vishe shta da se kaze!
:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
bez kometara
Velik je jezik u nas balkanaca i južnjaka al kad treba prijatelju pomoći onda nas nema...Mnogi su počeli da sviraju uz pomoć YU-Midija jer su skidali mnoge stvari koje i im mogle urediti klaviaturu i to potpuno džabe!...i kad dođe jedna jadna donacija bar od 10eur ili kolko se može svi stisnu ruke...Donacija je ionako prostovoljna niko vas ne nagoni na nju ali brate SVAKO može da dadne nešto od sebe...Ja poznam 2 primjera koji su dali donaciju iako nisu bogataši kao ni ja ali je bilo od srca...Zato nek Mile objavi spisak ko je dao nije bitno koliko pa da se vidi ko je čovjek od riječi a ne prdaroš što zna biti pametan na forumu i drugima pamet soliti a kad treba da se pokrene humanitarna strana izgubi se...Stvarno ovakav odazov potvrđuje koliko su neki ljudi škrti i radije potroše te pare za cigare,piće,i druge budaleštine umjesto da nekom poljepšaju život i olakšaju... :evil: :evil: ...Bez Pozdrava!
Stvarno mi nije jasno da je toliko bedan odazov na ovu akciju i to kraj vise od 2000 clanova ovog foruma. :oops:
Ovom prilikom imamo sansu da ucinimo nesto dobro jednom nasem kolegi i da se pokazemo kao "Community" za primer.
Necu da ispadne kao neko moljakanje ali nemogu da verujem da je nekom na danasnjicu stalo za 5 eura. pogotovo nama muzicarima od kojih 99% zaradjuje pare na crno, znaci neplaca porez.
U zdravlju ljudine....
pozdrav
gospodine miodraze,,tri puta sam isao u postu da uplatim novac za envu i sva tri puta su me vracali nesto nije stimalo uvijek,,zamolio bih vas da mi posaljete vasu PUNU ADRESU,,ime prezime strasse postleitzahl itd....hvala lijepa...
zdravo,
moze li infoformacija kako se zavrsila akcija ?
objavicu za viked sve posto treba da stigne jos neshto od priloga od clanova koji su se najavili da su poslali ili da ce poslati !
Da baš i mene zanima kako je poteklo sve i ko su pametnjakovići koji su svašta gore pisali...Sad će da se vidi ko je spreman da pomogne a ko ima samo du jezik...Prijatelju VLAJKO čekaš li i ti? :lol: ...Pozdrav!
blatusan
22.11.2006, 22:23
Yu-midi, de cekaj do ponedeljka, cekam i ja pare da legnu na konto.
Ma na kraju krajeva i nije mi do toga da vidim ko je lupetao ili ne , vec bi voleo da su se sto vise ljudi (clanova) prikljucili toj akciji, tako da prijatno iznenadimo i obradujemo Envera.
I ako mozda cita ove postove :wink:
pozdrav
Veceras cu napisati listu svih clnaova koji su ucestovali.
Zamolio bih clanove koji su uplatili na KONTO da mi se jave na Email posto neznam ko je sta poslao,imam 3 nepoznate posiljke!
Trenutno nemogu da vidim preko Online banking,molim vas da se sto prije odazovete!
Ako bog da u subotu prije zore krecem kod Envera.
Ko zeli,nezavisno od toga dali je neshto dao za pomoc il i ne,da uruci sam pozdrave moze da napise ovde na Forumu a ja cu iskopirati i uruciti mu sa parama sto smo skupili.
Ako se obracate Enveru zamolio bih vas da nemjesate post sa necim drugim.
Pozdrav
..POZDRAV ZA ENVERA I ZELIM MU STO BRZI OPORAVAK I PUNO ZDRAVLJA I SRECE U ZIVOTU,,,OD SRCA MU ZELI ELVIS-SVICARSKA...
E ovako...(gledaj sad romana)...Sve najbolje Kolegi Enveru iz Austrije...Želim mu od srca sve najbolje i nek zna da sam i ja u toj grupi ljudi koji ga podržavaju i koji su spremni da mu pomognu (iako ga ne poznajem)...Dakle Envere u ovim teškim trenutcima nisi sam i znaj da ima mnogo dobrih ljudi koji te cjene i poštuju i koji su doprinjeli bar malo da ti olakšamo muku...Eto imo sam želju da dođem sa Miletom ali imam u Subotu svirku pa nikako ne mogu...Ali u svemu samo ti nama prizdravi pa će biti još prilike...Ne zaboravi da je ovaj naš MIODRAG duša od čovjeka...Dakle da neko podigne ovako humanu akciju kao što je on,zaslužuje jedan veliki respekt od sviju nas...Dakle za mene je čovjek za koga bi učinio mnogo stvari iako ga ne poznajem,a ne samo ja-nego svaki čovjek koji ima ljudstva u sebi i koji cjeni ovako velikog i dobrog jarana i ljudeskaru...Sve najbolje i nek vag dragi Bog poživi...Pozdrav!
evo i od mene ukratko par reci jer necu da ponavljam sto je vec napisano. dakle takodje i ja pozdravljam Envera i zelim mu da brzo ozdravi i da jos malo vise uzivamo u njegovoj svirci. Mene si brate odusevio tvojom svirkom i zato ti svaka cast.
nevezano stim sto se licno nepoznajemo ali imam osecaj da si covek prva liga. naravno zahvaljujuci i Miodragu o kome je suvisan svaki komentar jer je to ljudina kojeg stvarno treba traziti.
Sve najlepse zelje i pozdrave s moje strane i da nam se uskoro opet ovde pridruzis.
pozdrav Vlajko
ENVA VJERUJEM DA SE VECINA MUZICARA KAO JA MOLE DA NAM STO PRIJE OZDRAVIS I DA SE I DALJE DIVIMO TVOJOM MUZIKOM I LJUDSTVOM...
Pozdrav za Envera zelim mu sve najbolje, brz oporavak i da se sto pre vrati normalnom zivotu i svirci koja mu stvarno ide od ruke i kojom smo svi odusevljeni.
Pozdrav....
Kao sto sam obecao !
Bio sam kod Envera zajedno sa ficom tako da sam se i sa njim upoznao i bili smo citavo posle podne.
Enver i njegova supruga su me zamolili da se u njihovo Ime zahvalim i pozdravim sve koji su se odazvali.
Bio je prijatno iznenadjen i za taj trenutnak kada sam mu urucio pozdrave i sto smo skupili bila je tishina na par minuta,sve rijeci su sada suvishne da se pise.
Eto toliko jos jednom se zahvaljujem svim clanovima kao i prijatelju Mukiju koji je skupio sa svoje strane isto jedan dio i uvelicao ovaj cin.
Srdacan pozdrav
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.