Pokaži Full Verziju : Joj Rado joj Radmila-Miroslav Ilic
Jel ima neko ritam za pomenutu pesmu nebih rekao da je standardna dvojka
jer kad obicnu dvojku ubrzas polomi prste u forspilu.:)
pa dvojka. obicna. mozes mesto bubnja da stavis brush kit neki, ili ako imas neke tamburaske dvojke.
a da je zaje*ano jeste.
nikolakg
25.12.2009, 00:08
Evo postavicu ti jednu pa probaj.
Dodato:
Moraces da konvertujes.Sada videh da sviras roland..
RadeKOKI
25.12.2009, 00:37
Ne kapiram sta je komplikovano, obicna dvojka da obidcnija nemoze biti (prva, druga) a sto se tice lomljenja prstiju, malo preuredi prstored mozda je tu greska a inace forspil nije nista komplikovan za sviranje.
pozdrav
bogami je komplikovan forspil za sviranje, rade mora da ga ne sviras pravilno ili nesto drugo. harmonijski je pamtljiv ali ima dosta ukrasa sumadijskih koji lako promaknu u toj brzini.
milanceshow
25.12.2009, 02:43
Nije tezak!Forspil se navezba,samo treba neko da mu pokaze kako najlakse da ga odsvira.
I posle samo vezbanje!A ritam je obicna dvojka!
ja sam veceras uzeo da je sviram kad je okacena ova tema. i bilo je tesko, za 2h daleko je to od originala
ne moze on da kaze da nije tesko svirati taj forspil ako je ovu pesmu skinuo pre 10 i vise godina.
RadeKOKI
25.12.2009, 02:48
nemam pojma ja ja sam isto pocetnik u poslu, al sam skapirao kako se svira ali cu da proverim opet. pozz
Dodato:
ja sam veceras uzeo da je sviram kad je okacena ova tema. i bilo je tesko, za 2h daleko je to od originala
ne moze on da kaze da nije tesko svirati taj forspil ako je ovu pesmu skinuo pre 10 i vise godina.
Musko li si ???? cudan mi ovaj rod "ja sam veceras uzeo da je sviram" ne lici mi na zenski rod :confused:
Dodato:
hm mozda nisam dobro naucio da chitam trazim pomoc !!!
Znam ja da odsviram forspil to nije problem nego je problem u tome sto sam ja navikao da mi sve zvuci u originalu i na kraju sam skontao da je live verzija iz Sava centra dosta brza od originala.
Neznam dali ja ne cujem dobro ali mi se cini da bas ne ide kao u standardne dvojke,recimo ne ide C-G vec C-C (ovo sam naveo cisto kao primer)govorim o live verziji.
nikolakg
26.12.2009, 10:27
C-C...Naravno da je tako.Ako obratis paznju na Pavkovicev orkestar primetices da basista uvek svira na taj nacin i mogu raci da mi se dopada.
nemam pojma ja ja sam isto pocetnik u poslu, al sam skapirao kako se svira ali cu da proverim opet. pozz
Dodato:
Musko li si ???? cudan mi ovaj rod "ja sam veceras uzeo da je sviram" ne lici mi na zenski rod :confused:
Dodato:
hm mozda nisam dobro naucio da chitam trazim pomoc !!!
=)) pa musko sam fala bogu, ne daj da te zavara ono sto vidis
dobro je da se nisi presao u wc-u nekog lokala, bolje ovde da pogresis :lol:
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.