PDA

Pokaži Full Verziju : Scandalli Super VIT


rskoc
17.12.2009, 01:22
Poštovanje kolege,

s obzirom da nisam u pretraživanju foruma našao odgovor na moje pitanje molim vas za pomoć.
Naletio sam na Scandalli Super VIT model harmonike sa 11+1+6 registara, nisam dobar poznavaoc harmonika,a ne bi htio bacat pare, moje pitanje je kada vremenski se proizvodio ovaj model s obzirom da sam na internetu našao samo 11+1+1+9 i 11+1+1+11 modele i da li je to original?

Hvala, na pomoći, ispričavam se ako sam ponovio temu

pozdrav

MileGuerrini
30.12.2009, 04:01
Jeste, sve bi trebale biti original!
Samo sto je 11+11 onaj legendarni trazeni i skupi model!
Ove sa 6 ili 9 bas registara su "T" modeli, puno jeftiniji, mladji, i ne tako vrhunski i cjenjeni modeli! 11+11 je ono sto se trazi!!!

Theos
30.12.2009, 17:23
Slazem se - i svojevremeno ih je izradjivala Farfisa, sto u nikom slucaju ne znaci da su falsifikat, samo su se fabrike integrisale.......

shtimerserviser
30.12.2009, 18:20
@Theos Tacka 7 pravilnika foruma kaze Ne citiraj bez potrebe, ako je post na koji zelis da se nadovezes iznad tebe nemas potrebe da ga citiras nego stavis @ nadimak clana kojeg zelis da citiras

Theos
31.12.2009, 05:32
Prijatele, imate PP vo koja Vi objasniv nekoi poedinosti vo vrska so toa!

Blagodaram!

Dell
31.12.2009, 06:02
Procitaj pravilnik malo bolje www.yu-midi.org/forum/faq.php i izmedju ostalog tocka 22. kaze "Pišite jezikom koji će svi razumeti" i pripazi jos jedna ti opomena fali za ban!

Theos
31.12.2009, 08:00
Nije lepo sa Vase strane sto pretite!

Nije lepo sto mi se obracate na "Ti"!

Nije lepo sto pretite ovako javno i najbezobrazno sto moze da bude, umesto da lepo i kulturno ukazete ljudima na PP!

Iskreno - duboko sam iznenadjen za Yu-Midija i Vaxtera (Ja ne pisem javno imena) kako su mogli sa takvog ugleda koji su imali pre toliko godina - da postave ovakve "Moderatore"!!!

A Vas "Ban" i pretnje mi apsolutno nista ne znace, jer Vam najiskrenije radi ovakvog ponasanja nikada vise necu ni pristupiti, a kamo li upadati u direkni razgovor!!!

Vasem kolegi sam nesto objasnio, covek je ipak ozbiljan i puno kulturniji i razumljiviji, ne sigurno neki "Mladic" koji lepi slike PA-50 u potpisu, ali verujte - ove zabave shvatate izgleda i previse ozbiljno!

Ja radim u posebnoj sluzbi Internet Security kao MCITP: Enterprise Administrator, pa ipak imam tolerancije i razumevanje za mnogo ozbiljnijih stvari!!! (Da i ne spominjem da sam bio profesor muzike pre ovoga - preko 25 godina)!!!

Ipak - razmislite malo smirenije i proanalizirajte sve sto je potrebno, a moj savet - najdobronamerniji bi bio - da ubuduce nikome javno ne saljete ovakve pretnje!!!

Izvolite sada i ispunite svoje zadovoljstvo do kraja - pa udarajte banove i slicne zabavne stvari - za koga kako........

Alix
31.12.2009, 11:48
Ma nemoj da se zamaraš drug oko toga...Momak se malo preletio i nema veze.Ipak je on još mnogo mlad momak a ne isplati se prepucavati sa moderatorima jel kako god okreneš-Moderator uvek ima pravo,veruj meni imam velika iskustva...Ti si imo dobru namjeru i tu namjeru još uvjek drži i narod će da te poštuje,dakle ako možeš kome šta pomoći-pomogni a MOLIM te ko prijatelja izbjegavaj konflikte i prepirke jel zasigurno ćeš povući "kratko" a ne bi želio da te baniraju jel vidim da nisi slaba osoba i poseduješ veliko znanje a takih je malo danas...Pozdrav!

Sejox
31.12.2009, 12:05
@Theos

Nemate razloga za nervozu.
Ja sam mnogo puta rekao svima da ne pisu u afektu,ili ako nisu raspolozeni.

Vi kao nekadasnji stari clan ovoga foruma bi ste to ipak trebali znati,a samim
time bi trebali i da pomognete i doprinesete boljem radu.

Cinjenica jeste,da ste napravili greske koje se po Pravilniku sankcionisu i
moderatori su postupili po istom.

Nema razloga na ovome forumu,da se iko kaznjava i opominje bez potrebe,
tako da to morate shvatiti.Samo se u novije vrijeme zeli uvesti mnogo vise
reda i korektnosti u odnosu na vrijeme kada ste vi bili aktivan clan.
A bez nekog reda i discipline,nema ni kvalitetnog i dobrog foruma.

Vas je slobodni izbor,da li zelite i dalje ucestvovati u radu i biti aktivni,
ili ne.
Ali nemojte vise pisati ovakve postove.

Vama savjetujem,zaista iskreno,da ukoliko zelite biti aktivan clan,samo postujete vazeca pravila i nece biti nikakvih problema.

Nova je godina pred nama i praznici,pa cemo ovo samo zakljucati.

LOCK.