Pokaži Full Verziju : PA50(80)
blatusan
11.10.2006, 20:18
Raja pokvario mi se pa50!!! Eh sad ide na reklamaciju i rekli su mi da se vise iplati da mi posalju nov i zato moram cekat jedno 4 semice. I u takvom stanju kolko bi mogo dobit za njega i kolko da nadomirim za pa80 eventualno polovan ili nov(ako moze za obadvije odgovor)
To samo za one koji su u njemackoj!
Hvala unaprijed!
PS:ako moze ovaj puta koji odgovor!
Kao prvo zavisi koji je kvar i šta ti neradi i neisplati ti se da ga prodaješ pod pokvarenim jer ćeš dobiti jako jako malo za njega .
Bolja solucija ti je da se sa njima tamo gdje si kupio pa 50 dogovoriš da ti ne daju novi pa50 nego da im ti donaplatiš nešto i kupiš pa 80 ili još bolje pa 800 jer je mala razlika u njemačkoj između tih 2 klaviature makar vi tamo imate razne mogućnosti plaćanja onda bolje uzmi nešto naj novije.
PS:NEŽIVIM U NJEMAČKOJ ALI SAM ČESTO TAMO
blatusan
11.10.2006, 22:40
znam drug al za moje mogucnosti je pa800 ipak jos malo prevelik. A za dogovarnaje za pa80 to dolazi u obzir.Vrijedi pokusat. a kako cuo sam ima pa80 sa karticom i bez. Dali sam pogresno informisan ili ne. Ako nisam sta je bolje??
TO VJEROVATNO MISLIŠ NA FLASH CARD NARAVNO JE BOLJE AKO UZ NJEGA JOŠ DOBIJEŠ KARTU JER BEZ KARTE NEMAŠ SEMPLOVA I ONDA TI PA80 ZVUČI ISTO KAO I PA 50,ALI I TO NIJE PROBLEM AKO JE NE DOBIJEŠ MOŽEŠ JE KASNIJE POSEBNO KUPITI ,KOLIKO SAM ČUO DA SU TURCI SAD NAPRAVILI I 2*16 MB KARTE ŠTO JE STRAVA.ZNAČI NEMOŽEŠ NIKAKO POGRIJEŠITI,SAMO PAZI DA TA PA 80-KA IMA SLOT ZA FLASH KARTU JER SE LJUDI DANAS SVAČIM BAVE.
BUDI MI POZDRAVLJEN PRIJATELJU
blatusan
12.10.2006, 00:02
Hvala puno raja. Dvoumim se izmedzu pa80 i psr9000 al meni je korg ma nemam rijeci za to. Moram malo probat yamahu mada je vec sigurno sta uzimam.
Pozdrav.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.