Pokaži Full Verziju : korg pa50-moze li transponovanje samo pratnje?
muamerboss
26.11.2009, 21:45
pozdrav,imam jedan problem...davno sam skidao pjesmu "cveta" dok sam svirao sa bendom tako da znam samo solu a harmonija krs..danas skinuo harmoniju i posto mi je skroz zahebano svirati harmoniju iz Bmol-a ja prebacim na aMol...al vidi sad belaja,nemogu desnu ruku nikako da naviknem na Amol...:D
dakle moje pitanje je:
Dal mogu da uradim transpose samo na pratnji a da na desnoj strani ostane ista intonacija...dakle da pratnju sviram iz aMol,desnom rukom bmol,a da sve to zajedno zvuci jednako :D
Nadam se da ste svatili...hvala
muamerboss
26.11.2009, 22:14
ah nista onda...ja sam mislio da moze da kad pravim ritam da odredim ono odakle ide pratnja..al eto nemoze..hvala ..
hehe nece da moze . .CXxD ..a ti brate ako nemozes da osviras desnom rukom cvetu forspil iz a mol.., jbg onda ti ni bend netreba.. mislim rano ti je jos za bend..
al samo vjezbaj i to ce nadoci
muamerboss
26.11.2009, 22:34
ma mogu ja odsvirati,ali nesto mi neobicno skroz..neka muka me uhvati kad nesviram iz b :D...
aaaa nemoj da te bijem bezveze :D :D :D ima da je skines u a-mol i da turis u demo snimke da cujemo :lol: znam na sta mislis, posto i ja volim da sviram kad ima povisilica
muamerboss
27.11.2009, 09:17
eto makar me dell razumije :D....skidam je iz amol-a i stavljam na demo :D
Mozes napraviti da pratnja ti je u b-mol a ti da sviras u a-mol, to je lako samo treba da udzes u rec styla i presnimas pratnju u b-mol ali glavni akord u snimalju da bude selektiovan c.mislim da je tesko objasniti ali sve je moguce, ako nije jasno avi se
Pošto tema kao ni bilo kakvi dalji komentari na istu nemaju nikakvog smisla tema ide u LOCK !!!
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.