Pokaži Full Verziju : Koja je ovo mashina?
EmirTotic
15.11.2009, 18:25
Naleteh na ovo, nikad nisam video ovako nesto... Zna li ko sta je ovo?
http://www.tyros2.net/InfiniteSoundSynthesis1010.jpg
Nisam nasao nista na google za nju! Trazicu jos! Ali moram priznati da izgleda savrseno, ima svasta. izgleda bolja i od KORG OASIS
Dodato:
Kod banke za boje ima banku XG tako da znaci Yamaha je (jedino ako Yamaha su dale licencu na nekoju drugu firmu da iskoristi njihove boje)
milanceshow
16.11.2009, 01:25
Photoshop je cudo!!!!
I to sto kazes! Pomislio sam i ja na to ali na jedan drug forum citao sam da Yamaha ili Roland planiraju izdati neku vakvu klavijaturu! Stom nije jasno napisano ime proizvodjaca onda su 99% da je montaza!
jeftabgd
16.11.2009, 14:47
Ma zajebancija,jasno ko dan.
EmirTotic
16.11.2009, 15:42
Ko ce ga znati... Ja stvarno ne znam, ako naletim na neke informaciju u slucaju da nije zeza obavesticu vas. ;)
emire druze, da nisi ti ovo nacrtao pa oces da nas zezas a april jos nije?=))
salim se brate, nego ajd daj i nama informaciju gde si ovo naso?
i ja sam probao u google sa texas instruments austin, infinity sound ... nista!
RadeKOKI
16.11.2009, 16:06
ovo se zove totalno loodilo mashina, cisto sumnjam da je i "dizajner" ove divne masinerije znao sta radi i na koji nacin se ovo koristi :lol: iskreno ja se ovde nebi snasao nikako, samo me interesuje dal ima touch screen i moze li ovo cudo semplove koristiti ??
EmirTotic
16.11.2009, 16:06
Evo druze sad cu da potrazim i na netu i u history da vidim gde naleteh na ovo... Plasim se samo da nije na nekom od oficijalnih sajtova jer trazim sve o Tyrosu 2 pa da nije tamo negde...
Dodato:
http://www.tyros2.net/forum/viewthread.php?thread_id=843
Evo ga link...
Video sam i ja ovo kad sam trazio, momci su mi izgledali ozbiljni, ne se sale i to je bilo jedino mesto gde sam nasao bilo kakve podatke za ovo cudo!
@RadeKOKI
Pa ne trebas be druze pitati sta ima sta nema, ovde sve ima!
Kad mnogo ubrzas tempo cak i propeler iskoci i poleti =))
EmirTotic
16.11.2009, 16:36
Ja mislim da je zeza...
Ovaj lik je prvo rekao: "Here is Ed's new keyboard" i nasmejao se, nakon nekoliko postova ima recenica: "...especially I don't expect this in a Tyros 4"... Koliko znam engleski ovo su samo neke ideje ili sl. :P
Digital Audio Music Network,skracenica DAMN(Americki ulicni zargon za "dodjavola") hahahahahha
EmirTotic
16.11.2009, 18:00
:))
milanceshow
16.11.2009, 18:48
Da vidite kakvu klavijaturu sam ja video..
Nemogu odmah da postavim sliku, jer me zeza Photoshop!!!!;)
zsimonovic
16.11.2009, 19:03
Ma ljudi,sta ce na klavijaturi dva pitch band-era,plus senzorski???Ako touch display sta ce ovoliko dugmica.Ovo neko da mi pokloni,ne treba mi,mada moguce da je neko napravio sliku u photoshop-u.
rondzo4life
16.11.2009, 19:36
Hmmmm, Roland pitch-bender, D-beam, Fantom G joystick, V-synth touch-pad....
Bas mastovita photo-shop kreacija!
Meni ovo vise lici na neki softwerski sintisajzer za PC nego na photoshop zajebanciju. Pogledajte malo bolje sliku, kao da je sa monitora. Mozda gresim.
Pa ne bih rekao da izgleda kako od monitora! Pogledni kako se dirke otslikuju na plastiku - kako u ogledalo. A i potenciometre imaju senke. Onaj koj je radio ovu sliku u photosop (ako je radio - a 99% je) potrudio se da maksimalno izgleda realno!
Dodato:
A evo sad i razmisljam nesto ?! Primetite da potenciometre levo od ekrana imaju senke na desno a potenciometre desno od ekrana imaju senke na levo! I sad od koja strana dolazi svetlina? 100% montaza!
Nema cile mile kod Serlok Holms =))
Dovijarski025
23.11.2009, 13:46
To sa senkom nije presudno, mozda ima svetla sa vise strana. Kako fudbaleri imaju ponekad 4 senke oko sebe. Reflektori sijaju sa cetiri strane pa najjaca senka bude od onog reflektora kojem je najblizi igrac.
Ali pored svega i ja sumnjam da je prava.
Kako kaze kolega @ZSimonovic ima tu dosta ne logicnosti, previse dugmica, dva pich, mozda i touch display... i ko zna sta jos. :)
Pozz...
Vi jos uvek raspravljate o ovoj budalastini :))
@Dovijarski025
Druze kad bi svetele reflektore sa obe strane onda ne bi imao senke uopce! Reflektor sa leve strane bi osvetlio - unistio senku koju stvara reflektor sa desne strane. A to sa fudbalom to je drugo tamo su reflektori mnogo daleko postavljeni a kad ima dobre reflektore ni na fudbal se to ne desava. U studiskoj slici senke nema. Pogledni studiske slike od druge instrumente uverices se!
@Marco7
Moramo nesto pricati cisto da ubijemo vreme :D
Dovijarski025
24.11.2009, 14:09
:) Prijatelju @acekorg sve je to meni jasno, ali ovde ipak ima senki. Mozda su doleko reflektori :)
Salim se, salio sam se i sa prvim postom.
Valjda smo definitivno zakljucili da je ovo montaza?
Pozz...
Ama ljudi,jednostavno da je izasla ovakava klavijatura ili treba da izadje,marketing bi uradio svoje!Ko je cuo za ovu klavijaturu?Smijesno je raspravljati oko ove budalastine sto rekao Mare ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.