Pokaži Full Verziju : Kako je bez foruma :)
Aj da vidim sad kako vam je bilo momci ovih dana dok forum nije radio :)) Ja sam jedino po malo isao na facebook i to je sve :)
Malo FB, malo MSN...a sto kaze Rolandinjos malo da se posvetim zeni (ono kao dobar muz) i to je to!!!
Pozz
Smorioooo sam se bez ovog cuda :)
Pa bogami bilo je malo shugavo...:lol:
aleksandar031
12.11.2009, 17:42
Zaj......bano:lol:
misa1265
12.11.2009, 18:01
Stvarno je bilo zaje.ano!!!smorio sam se ziv!!;)
Boban010
12.11.2009, 18:05
Kao bez vodu!
Jbg ipak je nase mesto,mesto gde pricamo,razmenjujemo misljenja i iskustva a i ubijamo vreme i to na pravi nacin :)
jeftabgd
12.11.2009, 18:11
Bilo je krajnje dosadno jer me FB i sve te stvari smaraju,jedino mi je forum totalno o.k.
ja sam jucer rekao u razgovoru s kolegama modovima da je meni osobno bez yu-midi kao bez 80 % interneta, uglavnom sam trosio promet na youtube gledajuci naravno muzicke videe
Ja sam karao zenu vise i bilo mi je lepo.
Dosadno je bilo bez naj naj foruma
evo i mene smorio sam se ziv:-O
b.o.Y.c.h. ČK
12.11.2009, 18:46
Bez foruma nisam imao ni volje svirati, taj forum i ti svi ljudi, kolege , to mi je nadahnuće i motivacija za svirku :)
Bez foruma sam ko puran bez perja :D
Pozdrav ljudi!
matenica
12.11.2009, 18:47
Pa bez foruma sam bio kao lud, zbunjen i sugav. Dobro je da se forum vratio, hvala sto ste vratili forum. Pozdrav sa Makedonije.
Ne moze covek da funkcionise bez foruma!
Svaki dan barem 3 puta klikanja na yu-midi...da se provjeri dali je možda u funkciji ;) i eto konačno,zahvaljujuči kolegi Damiru,sajt je ponovo u funkciji & I am happy ;)
Igrao sam novu igru koja je tek izasla modern warfare 2,i pomalo se sviruckalo ali bez ovog yu-midi foruma se ne moze i tu sam ako je bilo kakva podrska potrebna.Pozdrav za gazdu i nase moderatore.
Zeljko
Ovo mi je umesto droge skroz sam se navukao na forum.Bas sam krizirao ovih dana. Nemojte ovo vise da mi radite. Pozdrav.
Da, bash, bez ovog foruma se chovek osecca nekako prazno...ne znam shta bi na netu...pa proverim po sto puta ima li ga, i evo ovog momenta sam ponovo zadovoljan!!!
Navuko sam se na YU-midi forum, ali stvarno...
misa1265
12.11.2009, 22:43
A sta se desilo,zbog cega nije radio forum ovih dana???:confused:
Da iskoristim priliku da se u ime YU-MIDI TEAM-a zahvalim svim kolegama koji su nesebicno nudili svaki vid pomoci ovih dana,a moje drugare iz TEAM-a da pozdravim jednom pesmom :D
http://www.youtube.com/watch?v=mRkIzC8C2Qo&feature=related
HVALA VAM SVIMA!!!
bokivelik
12.11.2009, 22:51
Pa gde ste drustvo zazeleo sam vas se:confused:. Jupi!:lol:
Dosadno je bre bez ovog cuda.
http://www.youtube.com/watch?v=5_xtsA864oE&feature=related
U isto vrijeme kada se desio "kuršlus" sa forumom ja sa Explorera(silom prilika) pređoh na Mozilu i sve dok mi se sinoć nije javio kolega Rade Koki mislio sam da je do mene... :-"
Idemo dalje....;)
Od mene jedna "laganica" balada....dobrog teksta....
http://www.youtube.com/watch?v=yXnWRwZ7MaE
I naravno,sve pohvale i cestitke svima,a oni ce se vec prepoznati....
bokig800
12.11.2009, 23:15
Evo ljudi jedan veliki pozdrav iz Vrbasa i drago mi je da sad kad kliknem na yu-midi pojavi se sajt..... i ja sam mislio da nesto nije u redu sa mojim kompjuterom :)
i meni je mnogo nedostajao yu-midi i sretan sam da je ponovo tu sa nama.
hvala bogu opet smo tu .....pozzzz
jedva sam preživio bez sajta:Dmajke mi!!!:D :D
Pozdrav iz daleke Australije...super ste..sve najbolje
zsimonovic
12.11.2009, 23:41
Meni je,iskreno nedostajao yu-midi posto sam svaki dan provodio vreme ovde i ovih dana sam svaki cas kliktao da vidim dal je proradio i eve ga konacno.Jupiiiiii... :) :) :)
Hehe! Interesna tema!
I ja naravno kao i svi ostali stalno kad sednem pred kompjutera tugujem po yu-midi i svaku minutu proveravam dali je proradio! :)
Ovo je definitivno najbolje mesto gde mozemo pricati o muziku i sviranje!
milanceshow
13.11.2009, 00:13
Kao sto vidite sajt je ponovo online.Mnogi su se raspitivali zasto sajt ne radi,a mnogi su i mislili da nesto nije uredu sa svojim internet provajderom.Koliko sam upucem bilo je cak i reinstalcija operativnih sistema,udaranja modema........:D
Sada samo opet online i nadam se kvalitetnom druzenju.....
Pozzzz!!!!!!
Dok bez necega ne ostanes,cesto puta i ne znas koliko ti znaci!
Pozdrav!
uuuu,... odlepio sam bez foruma,...
nisam bio ni svestan kolko moze da mi nedostaje...
Hvala bogu ponovo ste tu....
POzz za sve..
Bas mi je nedostajao yu-midi, nekoliko puta dnevno ukucam adresu sajta i gledam da li je proradio.
Ulepsali ste mi dan :) Dosao kuci i reko ajd da probam, i vidim radiiiiiiiiiiiiiiiiii :D
Ovih dana ko lud klikcem po nekoliko puta dnevno, sve se nadam proradice :sad:
I ja sam pomislio da mi nešto s kompom nije u redu! Zamalo ga nisam polupao! Ali eto hvala Bogu zahvaljujući kolegi Svirku i ostalima opet smo tu! Pozdrav svima od mene...:)
Koliko sam upucem bilo je cak i reinstalcija operativnih sistema,udaranja modema........:D
Pozzzz!!!!!!
...cupanja kablova...kidanja konektora...guranja u svakakve "utikace"...ma svega je bilo...:lol:
Hahahahahahahahahahahahahahaha....
Juujuuuu...
mladenkom
13.11.2009, 04:13
bio smor nevidjen,ko i svima koji su svaki dan bili na yu-midi
pa zna se ko kasni ... ja :lol:
al zbog toga pozdravljam sto vise srdacno sve forumase i forumasice yu-midia ...;) nadam se da ste svi dobro!
i ja sam se osecao ki da mi fali nesto. svaki dan probam dal smo opet online il jok .. tek jucer sam primetio da je opet sve u redu ... j.bes mozak, zamalo da zaboravim i lozinku :-O
a kljavu nisam, ko sto vidim mnogo vas, ni pogledao a kamoli dirao ...
nikolakg
13.11.2009, 08:39
Veliki pozdrav za sve forumase...
Cao
da kazem Bogami, bilo mi je vrlo vrlo dosadno. Po 4-5 puta udjem na yu mid stranicu da vidim stha se desava jel sve OK.
Pa da sam onda sredio klarinet za moju Pa 50 mashinu sto zvuci super super. :P
heheheh ko da je cjeli forum dobio BAN na dvije 7-ice :D :D
EmirTotic
13.11.2009, 12:22
Stvarno je yu-midi zavisnost, prazno je i dosadno bez sajta. Mi smo jedna velika porodica! Volim sto smo ponovo svi tu. ;)
:lol:
momci, komentari su vam superiska ... pogotovo ovaj od murtsona ...
umro sam, al sam ziv ... =))
sjajno!
Meni je prijalo...bar sam se odmorio malo od foruma.:)
Poshto non-stop visim ovde..;)
BoleroBend
13.11.2009, 18:17
joj treba nas sve u "Crnu reku". =))
Znaci mozemo zakljuciti da ovaj forum stvara vecu zavisnost nego alkohol, droga ili cigarete :D A i bolje biti zavisan od forum nego od navedenih tri!
Nema bolje mesto za saradnju i druzenje megju sviracima!
Pozdrav!
Skola Lestavica i Internet skola sviranja
nerade linkovi. Samo to gazda nemoj zaboraviti
Bili smo bez foruma nekoliko dana, cekali smo i cekali. Napokon je forum ONLINE. Po meni malo ljepse forum izgleda, urednije i sve samo jos nesto da napravite kako bi bilo fino.
Dobro jutro Erno....:)
Pa ti si vec bio na ovoj temi,koliko vidim.
Veoma neobicno mi je bilo bez foruma,navikao sam se na ovaj forum i na ljude ovdje.Bio sam upucen citavo vrijeme u situaciju dok nije radio forum i zasto nije radio od drugara i kolege Marco7.Njemu sam se ponudio da ako mogu nekako da pomognem ali je Yu-Midi team uspijesno rijesio problem.Veliki pozdrav za sve forumase,prijatelje i kolege od Dejana Šćepanovića ;)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.