Pokaži Full Verziju : dali vredi da se menja Roland exr-5 za Korg Trinity
imam ekstra priliku da uzmem korg tritona classic za rolanda exr-5 bez dopate.sta vi mislite o tome i kakav je triton jel ima ritam masinu ili samo solo i kolko vredi ta klavijatura.pozdrav kolege orguljasi
pa isplati se,ali ako sviras sam ne znaci ti ako nemas aranzer neki,triton ti je solo klavijatura
sadmi je javio da oce glava za glavu da se menja klavijatura je uvezena iz nemacke pre 1 godine on je je platio 500 evra a ja cenim moju za njega 400 evra.i kolko taj trito vredi polovan?pozdrav kolege orguljasi
EXR-5 ne vredi ni 200eur...Dok Triton Classic sa EXB-SCSI košta oko 600-800eur očuvan...Pa ti sad vidi...To nije aranžer ali može ti dobro poslužiti njegov sequencer u kojem možeš nasnimati patterne i onda bassiraš isviraš solo al to danas niko ne koristi...Tako da,razmisli ako ti je ponuda ugodna zamjeni i prodaj ga i možeš profitirati...pozdrav!
jel on ima sempler i kolkamu e memorija.i dali mogu posle daga menjem za korga is-30 ili pa-50 ili pa-60
Ima sampler,a memorija je 64 MB RAM,a dogradiva je do 128 MB RAM(neka me neko ispravi,ako griješim)Pa,ako ima EXB SCSI.mogao bi ga čak zamjeniti i za PA 80.Naravno,pod uslovom da je u tip-top stanju.Pozdrav!
on vredi vise od svih tih navedenih klavijatura,cita semplove a memorije ima koliku mu karticu stavis a od rama zavisi koliki ce set biti
sutram donosi klavijaturu.jasam moju sredio vrh vrhova.alme malo koci sto aj korg nema ritam masinu
Dodato:
suutra mi donosi klavijaturu
lako ces prodati ili zameniti
EmirTotic
24.10.2009, 16:32
Isplati se i to bas... Bar 600-700e mozes da prodas tritona i kupis bolji aranzer od EXR-5... Naravno imas jos milion opcija, sve zavisi za sta ti treba. ;)
greska moja Korg je Trinity dali vredi da se menjam i kolko se ta klavijatura krece.pomagajte
ne,ja da sam na tvom mestu nebi menjo,a ti odluči
trynti nema sampler!!
EmirTotic
24.10.2009, 21:13
Nista onda...
@dj dule
Zamolio bih vas da obratite paznju,gdje postavljate temu.
Vi trazite SAVJET,da li da mijenjate klavijaturu za drugu i prema
tome temu ste trebali postaviti u sekciju "Savjeti za kupovinu" a ne
u sekciju "Roland-Aranzeri".
Takodjer ste u temi pogrijesili i marku klavijature,pa se i naslov teme
mora mijenjati.
Budite malo pazljiviji da se ne opominjemo,kao da smo djeca.
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.