Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Songbook Custom List Korg Pa800

Niikkola
22.10.2009, 16:36
Moze li neko da mi objasni kako da napravim Custom List na Korgu Pa800

Bas sam sve pretrazio gledajuci da li ima nesto pisano na ovu temu i nisam nasao, izvinjavam se ako je vec neko pisao o ovome ali ja nisam nista nasao. Hvala svima u napred!

Ace
22.10.2009, 17:08
To se radi tako sto pustis songbook pa odaberes Custom list pa onda otvoris scroll menu i odaberes "Enable list edit", da bude stiklirano. Onda odaberes List edit i tu imas opciju New list! Onda vrati se u book gde ti se nalaze pesme i sve koje hoces da ih ima u listu stisni im add to list onda opet ides u List edit i Write!
To je to!
Pozdrav!

Alix
22.10.2009, 18:34
Care najbolja solucija i nabrža,najjjednostavnija,itd....
Skineš Korgov SongBook Editor kojeg možeš naći na ovom linku:

http://korgpa.com/pa_root/en/products/pa800_soft.html?en

Instaliraš ga i imaš SVA upustva kako se sa njim radi...Poslije samo to prebaciš na PA800 preko USB kabla i imaš mir...Ja sam nekad s tim radio al mi dojadilo pa par pjesama odradim s istim ritmom i imam mir...Ovo ti je najbolja solucija,nabavi samo Usb A-B kabal ako ga nemaš,priklopiš sinth,prepoznaš ga u programu,obrišeš originalne Song-ove napraviš nove,i to je to...Eto nadam se da sam ti šta pomogo,Pozdrav!

Niikkola
22.10.2009, 18:54
Hvala na odgovorima, Alix znam ja to, samo me zanimalo ovo u vezi Custum List-e hvala u svakom slucaju!!!