Pokaži Full Verziju : Dilino ritam
Ima li neko ovaj Dilino ritam? Ili mozda da ne ga ima negde u download? Ako slucajno ga ima molim da mi neko pise u koji set? Hvala
Ovaj tip odlicno svira! Svira na matricama ali ne obicne nego odlicne matrice a video sam i da je clan ovog foruma! (a ima li svirac koji nije) :)
Ako ima neko da mi da ovaj ritam bio bi mu zahvalan?
http://www.youtube.com/watch?v=5Py5DqEE1mY
Ovo je odlicna stvar... Dobro bi bilo kad bi neko imao da postavi na download ovaj ritam
Ovaj decko lepo svira,to je korg z1 moss..
Poznat mi je ovaj romic,znam da je nislija....
Evo radosna vest: Nasao sam vakav ritam! Ima ga u jedan bugarski set u download u sekcija setove za pa800/2x na 4 strana! Ako neko hoce neka ga skine! Inace se nalazi u favourites 2 a potpisan je cuceko! Nije bas toliko dobar kao ovaj ali vrsi rabota! Ako ima neko bolji nek se javi :)
Ovde covek zaista moze da nadje sve sto mu potreba!
Hvala na obavestenju ;)
Dodato:
@acekorg
Kako si uspeo da skines ovaj set??? Meni nece da skine,a pogledao sam komentare i ostali se zale da nece da se skine...
Dodato:
Bio bih ti veoma zahvalan ako bi mi poslao ovaj set... Kad vec ne moze da se skine...
Dodato:
@acekorg
Izvinjavam se kolega,uspeo sam da skinem set... Postavljen je link u opisu fajla... Nisam ga video...
Nema problema! Ako opet ima neki problem sa njega pisi pa poslacu ti ga!
Malo je prazan ritam, samo bubanj perkusije bas i gitaru! Ali ja sam dodao jos jedne perkusije i strings na lower da ga zbogatim inace je prazno zvucalo!
nikolakg
20.10.2009, 23:45
Koja se pesma od ovih koje se traze u narodu moze svirati sa ovim ritmom?
milanceshow
21.10.2009, 00:16
Jel ovo sin Sase Mutica?
Mislis sasa mutic koj je prvi odsvirao robot kolo,sto zivi gore u cair? ili kod pantaleja?
milanceshow
21.10.2009, 21:25
Da na njega mislim...
Da on je,Aca je sad trenutno u kanadu mislim...
Ja sam bio kuci kod sase sa mog caleta,oni se znaju dugo godina..
Najbolje je bilo kad sam ga naterao da mi odsvira Robot-Kolo u orginalu,poshto on je prvi koj je odsvirao tu stvar na dugmetaru...
Odvirao mije robot-kolo,japanku i te stare niske coceci... steta sto nisam snimio!
On je isto takodje napisao i odsvirao muziku za dzeja i nekih ostalih pevaca..
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.