Pokaži Full Verziju : facebook... . poruke
sladykorg
15.10.2009, 11:30
mogu li se nekako vratiti izbrisane poruke . . .ako neko zna bio bih jako zahvalan jer sam slucajno obrisao vaznu poruku sa brojevima tel . i adresom a treba mi . . .gori pod nogama
hvala svima unapred
EmirTotic
15.10.2009, 12:04
Nazalost, mislim da ne moze... Ranije sam pokusavao da vratim ali nisam uspeo... :(
sladykorg
15.10.2009, 13:23
strasno ... . dodje mi da polupam PC..... kako sam samo pogresio .. . . uh . . poludecu
EmirTotic
15.10.2009, 13:48
Pa brate pitaj da ti opet posalje ta osoba istu poruku... Izvini se i reci da si pogresio - resena stvar... ;)
P.S. Ako ja nisam uspeo da provalim kako se vracaju izbrisane poruke, ne znaci da ne moze... ;)
Ima nacin da se vrati poruka! Ako si primio e mail od facebook da ti je stigla poruka u njega pise:
To reply to this message, follow the link below:
"pa tu pise jedan link"
kliknes na taj link pa posle kliknes na "show deleted thread"
Mislim da je tako bilo probaj, vidi pa kazi sta si napravio!
nikolakg
15.10.2009, 14:27
Jel neka sojka u pitanju,a?:p
sladykorg
15.10.2009, 15:06
kamo srece da je sojka . . . nesto mnogo vaznije ... ali sta cu sta je tuje . . .
a sto se tice ono preko msn-a izgleda propalo . . nisam u podesavanjima na fb namestio da se salje i u msn.. .. otislo sve u k.... sta da se radi . . sta je tu je . . .
EmirTotic
15.10.2009, 18:18
Meni vise ne stizu obavestenja na mail (msn)... Ili sam ja ugasio to nekako ili to vise ne postoji...
Postoji to, i meni nervira to ali ga ne gasim sta znam mozda ce mi nekad trebati u vakvom slucaji ili neki slican! Jedan put u nedelju brisem stare mailove od facebook koji mi vise ne trebaju!
jeftabgd
16.10.2009, 12:27
A gde se to gasi da mi ne stizu poruke sa FB na MSN.Nedeljno mi dodje oko 500.
Meni je FB na makedonski ali prevedeno sa srpskog to ce biti podesavanja onda obavestenja i stikliraj za sta sve zelis primiti e mail. Ako vam je FB na engleski onda to ide settings pa notifications i opet stikliraj ili destikliraj sta hoces!
EmirTotic
16.10.2009, 18:38
Cackao sam tu nedavno nesto i znao sam da sam nesto zeznuo... :)
nikolakg
16.10.2009, 19:38
Sta je to vaznije od "sojki"????Ma,ne verujem ti....;)
Jedino preko e-aila na koji si registrovan mozes da vratis poruke (jer sve poruke koje su na face-u ti stizu na e-mail na koji si se registrovao)... Jedino to da pogledas...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.