Pokaži Full Verziju : XG Works - Gdje kupiti?
Korgminator
25.09.2006, 20:29
Gdje se XGWorks moze kupiti, kolika mu je cijena i koja je zadnja verzija? Hvala
KOLKO JA ZNAM DA JE NAJ JEFTINIJI KAD GA NAĐEŠ PREKO EMULE ,BEARSHARE ILI NA NEKOM OD TORRENTA.JER TAD NEKOŠTA NIŠTA ZAHVALJUJUĆI KRAKERIMA ZIVJELI ONI 10000 GODINA :D
VELIKI POZDRAV ELVIR
Kolega daj mail pa cu da ti posaljem
A postavicu i na onaj zajednicki.
Auuuuu, zahebao sam se. Nece moci na email. Ima 46 mb. Jedino neki p2p. Msn,Icq,Skype ili Yahoo messenger. Ja njih koristim pa ako hoces javi se.
msn: mapko_cp@hotmail.com
yahoo mess.: mapko_cp@yahoo.com
Pa izdeli ga na 5 paketa, i svaki zasebno ubaci na zajednichki mail.
Kome treba, neka skine lepo sve pakete, i otpakuje... ;)
Nisam siguran da to Adrijanu treba.
Mozda chovek bash hoce da kupi progg...
BasariStudios
26.09.2006, 03:20
Adrijane, ako kontas to nesto za PA80 posto cujes da pricaju da je XG dobar za stilove onda nista od toga, to nece ici tako, taj je jedino i striktno za YAMAHA stvari.
Korgminator
26.09.2006, 07:18
Ne, necu za PA80 da koristim. Treba mi za PSR aranzer...hocu da pravim ritmove.
Adrijan se stvarno nece naljutiti ako mu neko ponudi cracked verziju ovoga programa :D.
Thank you my friends
hahahahaha :D
A ja stvarno mislio kad sam procitao da hoces da kupish, da il' si lud il' si dobio para na lotu, pa ne znash sta ces s njima :lol:
http://download.yousendit.com/4FFE3CA5241EAE01 evo adrijane ali je 73 MB verzija 3.07 i radi na xp windowsima pozdrav
Korgminator
26.09.2006, 23:26
fico, hvala ti za program.
@cevap
mislio sam da se program samo moze kupiti, pa zato sam pitao gdje :D. Inace nista ne kupujem sto su stranci pravili, samo sto nasi ljudi prave za to sve placam...vise volim novac nasim ljudima ostaviti nego tamo nekom Shvabi :D :D
Da, mgao sam da stavim i na rapidshare, ali nisam se setio. Sad imam neke ispite, ali cim zavrsim izdelicu program pa cu ga postaviti na zajednicki mail.
Korgminator
06.10.2006, 14:07
Fico, da li ti imas problema sa ovim XG programom?
jednostavno nece da mi se instalise nikako
Kad ga instaliram idem po redu 1st 2nd 3rdinstall i 4 iako nije obavezan na pocetku upisem ser.no .i onda ga ne resetujem dok ne instaliram sva 4 fajla i na kraju jos driver za xp windovse i onda restart .Kod mene nema nikih problema imam XP Krekovane SP2 i radi sve normalno .Ako zelis mogu ti jih snimiti na CD i poslati samo ostavi adresu kuda .Pozdrav fico
Jel može neko da postavi ponovo taj link za XGWorks 3 ili Wizard full verzije,imam yamahinu SW1000XG
karticu za računalo a program mi je demo,pa isto tako neču se ljutut na crack-ovanu verziju. :)
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.