Pokaži Full Verziju : Pa80StyleToMidi
Postovanje svim kolegama i pozdrav iz Makedonije kavadarci
Zelim da vas upitam ako znate da mi pomognete. radi se o programcicu Pa80StyleToMidi.
Naime cesto puta kad hocu da neki styl otvorim on mi pokaze ovu informaciju.
.Access violation at address 00411219 in module "Pa80StyleToMidi.exe".Write of address 00000032
Molim vas ako neko zna nek mi odgovori.
BoleroBend
14.10.2009, 15:11
ne valja taj program prijatelju, meni se zatvori potpuno,
dobio sam ga uz neki komplet setova za korg. verovatno jer je teski original :)
Taj program je besplatan ne vidim zasto ne bi bio original.Mozda je ritam od novije Pa serije pa zato pokazuje te greske.
Jao to je tezak problem! Ja u glavnom uspevam resiti ovakve probleme ili slicne ali sta znam sad mogu ti reci samo opcije da probas sa nesto ali opravka nije sigurna. Ako ti se pojavlja ta poruka na sve stylove onda najverojatno program nije u redu a ako samo na neke stylove moguce je da ih ne podrzava! Inace vakva greska se moze pojalviti i zbog nekompatibilnost sa frameworka! Instaliraj najnovu verziju Microsoft framework (nisam siguran koja je najnova mislim 3.5 ili ?!?!?) mozda ce ti to resiti problem ali nisam siguran, u ostalo probaj pa ces da vidis!
P.S. Problem mislim da se nalazi negde u registry i to najverojatno u HKEY_CLASSES_ROOT ali tamo veruj ni bog ne bi se snasao koliko je komplikovano :)>-
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.