Pokaži Full Verziju : Propellerhead Record
TomyCroSound
07.10.2009, 00:28
koristio sam Reason od 1-4 i navikao na sučelje i pružao je većinu potrebnog što se tiče mogućnosti korištenja semplova i blabla; uglavnom, naletio sam na njihov novi proizvod, pa evo da pokažem i da čujem vaša mišljenja...
http://www.propellerheads.se/products/record/
Načuo sam nesto prije par mjeseci o ovome.Jedva cekam da ga isprobam.Ja sad trenutno koristim Reason 4 i Nuendo 3,mislim da bi mi ovo dobro doslo :) a i tebi,ja mislim.Pozdrav za tebe ;)
TomyCroSound
07.10.2009, 00:47
skinuo sam demo, ne znam koliko je ograničen, nisam stigao isprobat.. cijena je cca 4000 u kunama, možda neko kupi pa podjeli.. :-)
Koliko to dodje u evrima,izvini,stvarno se ne razumijem u kune?
TomyCroSound
07.10.2009, 07:27
1 eur=7,2kn pa računaj :p
a vidim da ima više verzija i cijena, stavio bih link trgovine, al' već sam dobio opomenu :mad:
Dodato:
evo, probao sam demo, mogu reći samo - ODLIČNO! Na mixeru po svakom kanalu je postavljeno sve potrebno, od detaljnog EQ, dynamic process, desetak mogućih insert efekata i još svašta nešta, odlične stvarčice za oblikovanje audio zapisa, a vidim da čak ima i tuner za štimanje instrumenata... Tko je navikao na reason, neće bit problem snaći se ovdje...
I ja inače koristim Reason i ovo mi stvarno djeluje ODLIČNO!!!
TomyCroSound
08.10.2009, 10:18
Jeste. Jedno 5 verzija sam skinuo, demo i nekoliko "beta" verzija al ne dozvoljavaju export. Čak s drugim snimačem se ne može snimit, osim s nekim externim. U demo songu sam probao pogasit sve efekte na ženskom vokalu i tad se čuje koliko je vokal zapravo loše snimljen, al je dotjeran 100% i sve je nekako - tu!
Moras se registrovati na propelerhead.se i prilikom dizanja record odaberi autorizaciju preko interneta i onda mozes sve spasiti
TomyCroSound
08.10.2009, 12:11
misliš to za demo ili za beta verziju?
Dodato:
reg sam se, išao na varifi... (beta ver) i ništa; ovaj acc nema autorizaciju za korištenje recorda..
Dodato:
"Record's demo mode is fully functional and lets you do everything you can do in the authorized version, except for opening your saved documents" Kog oni lažu
Mislim da ti je beta period istekao i da je sada beskorisan za rad.Ja sam narucio onaj duo pack od njih(reason4 + reason record),jer rekord nece da povuce krekovani(neregistrovani) reason4.Btw, znas li koliko autorizacija ima reason
record,jer bilo bi puno jeftinije uzeti ga sa nekim po pola.
TomyCroSound
08.10.2009, 21:35
uuu ja sam otišo daleko u minus, sad naručio i emu 0404usb a bend ide na "godišnji".. misliš da se može koristit na više mjesta, s obzirom, koliko sam shvatio, ključ se nalazi na sticku koji dobiješ uz soft tj on je ključ... a vjerovatno je zaštićen od kopiranja...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.