PDA

Pokaži Full Verziju : kako od drugih USER DK napraviti jedan svoj

svirac007
13.09.2006, 16:10
pozdrav svima i pitanje za one koji znaju. neki dan mi jedan kolega objasni da je moguce napravit svoj USER DK od elemenata sa drugih DK. da malo pojasnim da naprimer uzmem ( Igor juzniV i na njemu ostavim njegov bas papucu a dobos postavim sa Bubanj uzivo pa fus cinelu od BubanjSrle itd.) znaci od tri bubnja napravim jedan svoj sa elementima koji se meni svidaju. Ako to neko zna kako se radi zamolio bi da objasni ima nas 5-6 sa pa50-60-80 koji bi to volili naucit radit. trazio sam to po forumu al nisam bas bio uspjesan hvala -

elvis
13.09.2006, 22:07
,,HMMM,KAKO SAM JA TO SKONTO IZGLEDA DA NECE MOCI.IZGLEDA DA CES MORATI POJEDINACNO SVE PREPISATI(na jedan papircic mislim),TE ELEMENTE KOJE ZELIS I SVU NJIHOVU OBRADU U TAJ DRUM KIT KOJI ZELIS...A MOZDA NEKO IMA BOLJE RJESENJE.. :D :D

BasariStudios
13.09.2006, 23:08
MOZE! ko sto je Elvis rekao, uzeces papir, i sa svakog od ta 3 seta napisaces koje elemtne zelis da imas u tvom setu onda pridjes jednom od tih 3 setova i na njemu ostavis ono sto zelis a ostale pocnes da menjas onako kako si na papiru napisao, mislim da lakse objasnjenje nema.

Pozdrav

svirac007
14.09.2006, 16:31
nedime pokuso sam da udem u taj jedan set bubnja al to neznam da provalim i kako da na ta mjesta kopiram sa drugog bubnja elemente mozes li mi to malo bolje objasnit napr. na kojim se to stranicama menija radi :oops: POZDRAV

korguser2005
28.09.2006, 16:22
Javi se na moj mail ako te i dalje zanima tj. ako nisi riješio!

korguser2005@gmail.com

Btw, da li si na skype-u ?