Prijava (LogIn)

Pokaži Full Verziju : Kosarka

mimiki
20.09.2009, 18:20
Danas u u 21:15 SRBIJA-SPANIJA FINALE
Svaka cast nasima u sinocnoj pobedi nad Slovencima i svaka cast Milosu Teodosicu !
Iako smo dobili Spaniju u prvom kolu mislim da su oni sad veliki favoriti i sad su se razigrali i tesko ko moze u ovom trenutku da im parira jos su oni jedini na ovom prvenstvu dosli u punom sastavu (ne racunam Kalderona jer covek ima sto godina i ne moze vise da igra)
NEK IM JE SA SRECOM VECERAS I NADAJMO SE POBEDI! Nismo jos od 2002 godine posle zlata na svetskom prvenstvu gledali jedno finale nase reprezentacije i konacno docekasmo ponovo to!mada misli da je procerdana jedna generacija jer su bili neozbiljni i niko nije hteo da igra za reprezentaciju i jos je bilo problema s povredama nikako nas nije htelo!IDEMO VECERAS NA ZLATO!

negovan
20.09.2009, 18:42
Napred plavi. Bice tesko, Spanija je jako dobra, ali ovi nasi su ludi.

Vule
20.09.2009, 18:47
...i da izgube večeras biće to veliki uspeh ove generacije,budućnost je tek pred njima...:D

mimiki
20.09.2009, 18:50
To si dobro rekao ovi nasi su stvarno ludi!;)

spasoje88
20.09.2009, 18:52
Dobri su, dobriiii.... Mogu oni i zlato!!!

mimiki
20.09.2009, 21:54
ne pise nam se dobro,bolji su dosta od nas

Dell
20.09.2009, 22:06
koliki je trenutno rezultat? A Hrvatska je stvarno nezer i baxuz, 14 razlike vodit Slovence i onda na kraju izgubit, nema dalje!!!

vlaxxy
20.09.2009, 22:12
BRUKA!
Drugo poluvreme 54:29 za furiju!

mimiki
20.09.2009, 22:36
pitam se sta li im je s mozgom?!!!

Sejox
20.09.2009, 22:58
Ma ne bih ja to bas nazvao "bruka"....budimo realni.
Koliko sam ja informisan,reprezentacija Srbije je drasticno podmladila
svoju ekipu i samim tim im nedostaje iskustvo-a ono je presudno u ovakvim takmicenjima.
Spanija je inace uvijek nezgodan protivnik i realno je ocekivati da dobije ovo
finale protiv neiskusnog protivnika.
Cini mi se da je ovo ekipa(Srbija) koju namjeravaju uigravati na duze staze.
Vrijeme ce pokazati.....Mislim i da je ovo finale veliki uspjeh,jer strucnjaci im
nisu davali velike sanse.

Vule
03.02.2010, 23:01
Jesam Zvezdaš ali sve čestitke Partizanu na večerašnjoj pobedi nad Barselonom...=D>

misa1265
03.02.2010, 23:15
Takodje,iako sam Zvezdas svaka cast stvarno...=D>

Pajke
03.02.2010, 23:24
Ne navijam ni za koga...ali svaka cast Partizanu...:D...razbili su ih...:D

Burli
03.02.2010, 23:36
Ima jedan tim, ceo sam život s' njim,
pevam svaki dan, jedan je Partizan!!!

Ko nije gledao neka žali, košarka je igra u kojoj Dule Vujošević na kraju pobjeđuje...^:)^

misa1265
03.02.2010, 23:48
@Burli
Ne bih da kvarim slavlje,al moram da kazem da Partizan ove sezone nije pobedio Zvezdu..pricate da mozete sve da pobedite..mozete sve,sem Zvezde..pozz ;)

mimiki
04.02.2010, 00:00
i ja sam zvezdas ali svaka cast partizanu i kad igra u evro ligi uvek ih pratim navijam za njih,svaka im cast!
a zvezdasi se stalno nesto busaju,pobedili ih jesmo,ali taj period im je bio trenutak slabosti a zvezda bila bas u formi,vec sledecu utakmicu ima da puknemo,tako da ne treba da se palimo

Burli
04.02.2010, 00:55
Hvala mimikiju što je objasnio neke stvari :D

Vule
04.02.2010, 01:14

Ko nije gledao neka žali, košarka je igra u kojoj Dule Vujošević na kraju pobjeđuje...^:)^

Ne bih ja baš njemu pripisivao toliki uspeh (da ne bude sad ni da ga omalovažim),ima iza njega ozbiljnih ljudi i kvaletetne ekipe koja sve to vodi i organizuje,on je jedna karika u lancu ali ne ona najvažnija...

Isto beše i sa Ljupkom Petrovićem u Zvezdi...on kao trener tad i nikad više napravi posao,i Vladica Popović posle njega,a gde su sad da podignu Zvezdu na noge kad su takvi majstori...

...htedoh reći...postoje mnogo bitnije stvari kod dobrih ekipa od trenera,,,a Partizanu još jednom čestitam od srca

Burli
04.02.2010, 02:05
Druže ne znam koliko si upućen u stanje u košarkaškom klubu Partizan, ali vjeruj mi da taj kolektiv bukvalno zavisi od Duleta i Danilovića!!!
Tvrdim da bih ja bio bolji sportski direktor nego što je student(Mlađan Šilobad) i da bih našao jakog generalnog sponzora i da bi se sinošnji susret igrao pred rekordnim brojem gledalaca u Areni i da mi ne bi na svakih par mjeseci prijetili zatvaranjem vrata Pionira zbog neplaćenih obaveza(grijanja) i da mi Marfin banka ne bi blokirala račun i mahala milionskim dugovima, da mi ne bi Veran Matić pozivao na bojkot sponzore i tako dalje, i tako dalje...

A kao potvrdu moje teze pogledaj još jednom utakmicu protiv Barse pa ćeš vidjeti kako je zaustavljen Navaro, ili kako se na 20 sekundi prije kraja prvog poluvremena postavlja napad za mlađanog Mitrovića koji sam polaže loptu u koš ili kako se na 20-ak sekundi prije kraja produžetka pri vođstvu od 1 razlike postavlja zona gdje igrači Barselone jednostavno bivaju zatečeni te nemaju nekakvo rješenje u napadu...

I na kraju da dodam i to da su zadnje dvije pobjede u Top16(za neupućene protiv Panathinaikosa i Barselona koji su možda i 2 najbolja sastava trenutno u Evropi a svakako najskuplja) ostvarena bez pomoći prvog centra i najboljeg igrača ove sezone ujedno i najboljeg strijelca!?

P.S. O igračima koji su recimo zadnjih 5-6 sezona napustili osmostrukog uzastopnog prvaka države bi se tek dalo diskutovati... ;)

Vule
04.02.2010, 02:11
Da me ne shvatis pogresno,NE OSPORAVAM KVALITET TRENERA,pogotovu Vujosevica koji je vec desetak godina na klupi Partizana ako se ne varam,samo kazem da ne treba preuvelicavati njegovu ulogu jer iza njega stoji tim iskusnih i ozbiljnih ljudi...ne mislim cak ni na te koje pominjes koji se slikaju za novine...

...A Vujosevic bese i selektor reprezentacije Crne Gore ako se ne varam,i...nista...;)

Burli
04.02.2010, 03:01
Stvarno me zanima ko je taj "tim iskusnih i ozbiljnih ljudi" koji stoji iza njega???
Divac, Đorđević, Bodiroga, Paspalj, Ivković, Dragoljub Đuričić, Gru???

Vjerovatno nisi pratio kako se sa reprezentacijom Crne Gore prošetao kroz kvalifikacije za ulazak u elitno društvo a po igrama prikazanim i po imenima mislim da su imali mjesta i na zadnjem evropskom prvenstvu...

Vule
04.02.2010, 03:20
Brate, da ti Dule nije neki rod? :)

Pomenuo bih jos Zoranu Pavic koja je jedan od bitnih subjekata SD Partizan...ali ovo vec nije tema...:D

Nek ostane na cestitkama Partizanu a o ovome cemo nastaviti kad se strasti malo smire :) to jest kad vas Zvezda napenali u sledecem derbiju ;)

Narodnjak300
04.02.2010, 03:41
Navijaci grobari su najjaci,kako samo zvuce dobro,ja bih rekao da je sempl u pitanju.

Dell
04.02.2010, 12:22
hahahahahahahha evo vas ko djeca u vrticu :D ja sam prije navijao za Zrinjski, ali sad me ne zanima nijedan klub osim Chelsea i naravno hrvatske repke :)

makso68
04.02.2010, 14:36
Ma,K.K.Partizan je čudo,a Dule je čudo nad čudima,što je i dokazao nebrojen oputa do sad,praveći iz ničega svašta.Svaka im čast,a posebno Duletu!

Burli
04.02.2010, 14:42
@Rolandinjos valjda si gledao kako sinoć Dule prima nagradu "Dragan Mance" koju dodjeljuje Jug tako da mi je i više od familije, a uz Zouranu ne zaboravi i Sha Illu(Šajlu) i naravno Mišu Tumbasa alijas "Metalika je moj dobar drugar"...

@d3llbQy_DM(jesi li mogao gori nick name izabrati) da nisi prestao navijati za Zrinjski kad u dvije utakmice "popiste" 10-11 komada a ipak prođoste dalje? =))

@Narodnjak300 evo malo semplova da uživate: http://www.youtube.com/watch?v=5fvVLP4lr3k

Sejox
04.02.2010, 15:04
@Rolandinjos

Zar Zorana nije vise fudbalski "orijentisana"....;)
Mislim,bilo je nekih dueta,koliko se sjecam,ali fudbalskih.
Za kosarkaske nisam cuo,ili nisam informisan.

Ovo je samo mali offtopic-naravno ne mijesam se u "odnose" navijaca Zvezde i Partizana,jer je to "nerijesiv slucaj"....;)....u pozitivnom smislu,svakako.

Vule
04.02.2010, 15:12
@ Burli

Ako ako,drago mi je da i vi nekad dobijete priliku da se radujete...:)

@ Sejo

Meni Zorana više nekako deluje "dezorijentisana" ako me razumeš,a Miša ko Miša...čovek voli svoj klub...:lol:

http://www.youtube.com/watch?v=GeQ9sODWlk0

http://www.youtube.com/watch?v=gFSzk5ZQJRI

http://www.youtube.com/watch?v=TXUbp3KyUH4

Sever nije uspeo da iznedri ovakvog navijača...:lol:

Burli
04.02.2010, 18:00
Ovaj intervju za medije nije toliko propraćen ali je jedan od bolji, evo kako Miša vidi događanja na nedavno završenoj Univerzijadi u Beogradu, poseban akcenat je bacio na "kidodo" =))

http://www.youtube.com/watch?v=b-wErkHgyuM

Dell
04.02.2010, 18:54
eeeee tu sam te cekao burli, ko je ono prosao dalje :D ? :-":-":-"

Burli
22.03.2010, 23:54
Sutra i u četvrtak se u Tel Avivu bije bitka za odlazak na Final Four u Parizu, sledeće sedmice Arena čeka svoje junake, neka bude što biti ne može,
UZMI DULE EVRO TITULU!!!

http://www.youtube.com/watch?v=uXQe-DmqMn8&feature=related

Vule
23.03.2010, 21:52
Zvezdas sam ali moram da cestitam grobarima =D>

nesaband
23.03.2010, 21:54
takodje,cestitke za grobare od Delije!!!

Burli
23.03.2010, 23:39
U četvrtak slijedi "NEKA BUDE ŠTO BITI NE MOŽE " II

Vule
23.03.2010, 23:54
Kod partizana je kao i sa svim drugim sportovima kod nas,nesporan kvalitet ali problematican mentalitet...cak ni oni crnci nisu pomogli da se napravi ta "izmena genetskog koda"...sa minus dvadeset i kusur do pobede na gostovanju,to je tesko objasnjiv fenomen :confused:

Burli
24.03.2010, 00:08

Napisah ja ovo prije skoro 2 mjeseca... :-"

mimiki
28.03.2010, 15:26
haha

daca91
29.03.2010, 15:59
Ma nije im ravan ni Chuck Norris :)

Burli
29.03.2010, 23:52
Air Dule http://www.ultraphoto.org/images/xdsajaucun7bdgfgj24j.jpg
Za sledeći klip obavezno pojačajte ton!!!

http://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE (http://www.youtube.com/watch?v=w3PWtKnWmSE)

negovan
30.03.2010, 00:42
Samo pametno i pobedice. Imaju velike sanse da prodju...

Burli
31.03.2010, 17:25
Ima li ko od kolega da živi u Parizu, treba mi smještaj za vrijeme trajanja F4? B-)

Uzmi DULE evro titulu!!!

mimiki
31.03.2010, 17:58
samo napred

misa1265
02.04.2010, 01:09
Svaka cast grobari..puno srece u Parizu..;)

Dell
02.04.2010, 01:50
svaka cast Partizanu, nije to mala stvar, chuck norris, makabi, sljedeci? :D :D :D

Vule
02.04.2010, 02:00
Čestitke grobarima

mimiki
02.04.2010, 03:22
Sledeci na tapetu ponovo Olimpijakos :),mislim da je bolje sto Partizan igra s Olimpijakosom nego sa Barsom i CSKA jer mislim da protiv olimpijakosa ima najvise sansi

aleksandar031
02.04.2010, 09:59
samo je bedno videti kako su sabili narod u areni,pa nije ni cudo sto je bila puna,kad su im sedeli po sipkama.
samo da uzmu vece pare.
inace za utakmicu,fenomenalna,ali ono nema smisla.

Vule
02.04.2010, 10:15
Naprotiv,ima smisla. To je pravi ambijent...ludnica!!! Da su publiku složili u redove kao u pozorištu i svakoga na svoju stolicu ništa od atmosfere,veruj mi ;)

aleksandar031
02.04.2010, 10:31
ne kazem da nije bolja atmosfera,logicno je da je bolje kad ima vise ljudi.
ali nisam nigde video da su onoliko ljudi bili sabijeni,kao u kosnici.ipak mislim da se igralo u pioniru-obe utakmice preko 20 razlike bez problema,tamo su ipak navikli i igraci i navijaci.
sta ce,onaj jadan Anderson igra ok kad je pozorisna atmosfera u Madridu,gde se bukvalno i ne navija vec samo posmatra utakmica.
sa olimpijakosom tesko,bas zbog atmosfere,ipak ce partizan igrati u gostima,bice tu grobara,ali ne i ta potrebna atmosfera koja ih nosi.

Dell
02.04.2010, 12:17
kao ex navijac (prestao s tim ima 3 godine) i ja kazem da je bolja atmosfera kad je zbijeno, ludnica :)

jeftabgd
02.04.2010, 12:53
Grobari,svaka cast!

Burli
02.04.2010, 22:15
Todoriću, Todoriću spremaj karavane,
da u Pariz, da u Pariz šalješ huligane!!!

Uzmi DULE evro titulu, evro titulu, evro titulu!!!

mimiki
25.04.2010, 21:59
http://www.youtube.com/watch?v=gXtwy98PZlc

bez reci ,nepobedivi dule :)
Dodato:
http://www.youtube.com/watch?v=Xs_O8coG-hU

keyboard_man
25.04.2010, 22:34
gledao sam utakmicu...jednostavno ne mogu vjerovati...ista stvar ko hrvatska turska na svjetskom prvenstvu...valjda ce jednom naucit da nije gotovo dok sudac ne kaze da je gotovo...iako su cibonini igraci bili na terenu, pa je upitan kos, al opet nije to opravdanje....

Dell
25.04.2010, 23:03
sad bi se trebao prouciti kosarkaski pravilnik, trenirao sam 5 godina kosarku i znam da je sut regularan, dakle vrijeme se pusta kad igrac u terenu primi loptu i bitno je da je skok uradio prije isteka, e sad lopta se nije mogla izvesti dok je neko osim obje petorke u terenu, medjutim to je bio Marin Rozic i igrac je Cibone, tako da ne znam jeli Rozic samo trebao dobiti tehnicku, proucice se, ali to je kosarka i svaka cast Partizanu, inace ovaj Bojan Bogdanovic sto je dao zadnju tricu za Cibonu je poceo u Zrinjskom i mogu vam se pohvalit da sam jedno vrijeme i trenirao sa njim, pa i jednu utakmicu igrao u istoj ekipi sa njim, tako da mi je to velika cast :)

ружица
25.04.2010, 23:12
...iako su cibonini igraci bili na terenu, pa je upitan kos, al opet nije to opravdanje....
sramota je ovako nesto izjaviti nakon onakve utakmice, a popgotovo nakon onakve zavrsnice oba tima!
ovakve makijavelisticke izjave unistavaju sportski duh svakog sporta :mad:

negovan
25.04.2010, 23:32
Po pravilima,trebalo bi se ponoviti taj napad,ali i dosuditi tehnicke,tako da bi partizan imao slobodna bacanja i napad. ali ovako je lepsa pobeda. svaka cast. neverovatna utakmica..

Vule
25.04.2010, 23:48
Iako sam Zvezdaš iskreno čestitam Partizanu...bili su bolji tim na parketu

Burli
26.04.2010, 01:20
Košarka je sport u kome uvijek na kraju pobjedi Dule Vujošević sa svojom ekipom... :)>-

Zaslužena i čista pobjeda kolektiva, trebalo je utakmicu i ranije privesti kraju, ali ovako je slađe...

Ne bih želio da stvaram neke tenzije ovdje na forumu jer smo okupljeni zbog i oko muzike, ali moram prokomentarisati žalosno i jadno komentarisanje na HTV-u "stručnog" konsultanta Ace Petrovića i komentatora plaćenog da objektivno i nepristrasno prenosi dođaje sa terena!!!

Osim toga, nije samo Rozić bio na terenu, bio je i pomoćni trener sa onom tablom na kojoj se crtaju akcije...

Uostalom sudije su dale znak da akcija može početi, Dušan je prevazišao i Đorđevića, ne možda po važnosti koša već po udaljenosti http://www.youtube.com/watch?v=ybsFGHvQEFU&feature=related i http://www.youtube.com/watch?v=Zb1OPhiiwEg&feature=related, žalbe isključivo Romanu(Liscu, ne Abramoviču) a šampion nastavlja pripreme za pravi i jedini F4

UZMI DULE EVRO TITULU!!!

Dare 82
26.04.2010, 12:36
Tako je a i koji djavo su trazili ovi na teren pre isteka vremena.

drakan
26.04.2010, 14:04
Imali su više sreće i ništa više! Neko je morao pobijediti. Čestitam.:)

Vule
26.04.2010, 14:25
Sreća prati bolje...i hrabrije :)

Pobedu su ostvarili na "gostujućem" terenu,sa ni malo fer navijanjem itd...još jednom čestike Partizanu i srećno na F4,ovo je ipak bio lakši trenig,prava stvar tek sledi :)

drakan
26.04.2010, 15:03
Treba čestitati pobjednicima. Nema tu šta da se kaže, ali treba imati na umu da uvijek od boljega ima bolji.:) Pozzz.

Burli
26.04.2010, 15:36
Naravno, treba biti realan, ima i boljih, recimo Klivlend sa Lebronom ili Lejkersi sa Kobijem, dok ova evropska "buranija" nema šta da traži protiv Duleta(Gospodara Prstenova) i njegovog "Drim Tima"... :-"

P.S. Lijepo je bilo sinoć vidjeti u punoj Areni da je vrijeme netrpeljivosti iza nas, a najočitiji primjer je bio kada se svih 16200 ljudi radovalo pobjedi Partizana... =))

drakan
26.04.2010, 15:47
Da,da! Kako da ne!:D

Dare 82
26.04.2010, 16:22
Samo me zanima da li bi ulozili zalbu da smo kojim slucajem promasili kos!?

Vule
26.04.2010, 17:24
Zaista je bilo divno gledati korektnu zagrebačku publiku kako se raduje pobedi Partizana,ali idemo dalje...F4 je sledeći,treba se radovati i dalje,zar ne? :)

Dell
26.04.2010, 18:18
u Cibosima moji sugradjani Mostarci, Bojan Bogdanovic, Marin Rozic (5 zgrada od mene) i fino je znati da su se mogli nosit s jednim ove sezone prejakim Partizanom i nakratko imati pobjedu u rukama. To vam je kako se tretiraju sportski talenti u mom gradu. Utope ga za veliku lovu i boli ih neka stvar. Samo cu spomenuti neka veeelika imena, mada su neka i pomogla mostarskim klubovima. Dalipagic, Semir Tuce, Baka Sliskovic, Josip Sesar, medju njima i ova dva prije spomenuta kosarkasa i mnoooooooogi drugi. Kod nas isto tako korupcija u klubovima i politika "tatinih sinova" tjera ovakve igrace od maticnih klubova. Eto samo da znate da ni mi Mostarci nismo mala maca ;)

milepsr
26.04.2010, 18:25
U velikom broju klubova je takvo stanje. Svako se snalazi za opstanak (finansijski) kako zna i ume. Nazalost...

Inace odlicna utakmica, vredelo je gledati.

mimiki
27.04.2010, 00:09
Dusan Kecman nece ni ici u Pariz,on ce trojke da sutira iz Beograda:lol:

Burli
27.04.2010, 01:36
Oplakah, Todorić show:

[/URL][URL="http://img203.imageshack.us/i/98230189.gif/"]http://img203.imageshack.us/img203/2372/98230189.th.gif (http://imageshack.us)

Uploaded with ImageShack.us (http://imageshack.us)

svirko
27.04.2010, 08:24
Dok god mi ne završimo Drugi svjetski rat, ostavimo ustaše i četnike iza sebe, i okrenemo se budućnosti, nemojmo se čuditi niti pogrdnom navijanju u Zagrebu, niti u Beogradu, ili šta ja već znam gdje.....
Da uvjek ima idiota i u puiblici, i na televiziji od voditelja, i među igračima....ima.....i bit će ih.....
A mi smrtnici se tu prepucavamo, i grizemo, i podhebavamo jedni druge.
Za šta?
Da bi igrači dobivali istu lovu gubili ili pobjeđivali,dok mi smrtnici okrećemo đepove naopako da skupimo za karte....
E, žalosti moja balkanska........

makso68
27.04.2010, 08:53
Svirko,potpisujem tvoj post u potpunosti.Man´te se ćorava posla.Partizanu i Duletu sve čestitke i puno sreće na predstojećem final 4-u Eurolige,a svim kolegama veliki Pozdrav!

Vule
27.04.2010, 09:57
Kako ne kapirate suštinu? Pošto ne možemo da igramo možemo da se prepucavamo...kako bi inače uživali u pobedi svog tima? Naravno,u granicama pristojnog,jer kao što reče kolega Svirko,nekima nema spasa....

...bili kako bilo,volim Zvzdu al onaj Dule na kraju uvek pobedi...:lol:

nije fer

Kažu da ni Čak Noris ne može da isprazni zagrebačku arenu kao Kecman za 0,6 sekundi...:lol:

Dell
27.04.2010, 18:06
to se recimo posebno ocituje kod mene u Mostaru na gradskim derbijima, dok se navijaci prepucavaju, skandiraju i pozivaju na mrznju nogometasi iz oba kluba se prijateljski rukuju, a mnogi od njih su i dobri prijatelji

Burli
27.04.2010, 22:31
Dok god mi ne završimo Drugi svjetski rat, ostavimo ustaše i četnike iza sebe, i okrenemo se budućnosti, nemojmo se čuditi niti pogrdnom navijanju u Zagrebu, niti u Beogradu, ili šta ja već znam gdje.....
Da uvjek ima idiota i u puiblici, i na televiziji od voditelja, i među igračima....ima.....i bit će ih.....
A mi smrtnici se tu prepucavamo, i grizemo, i podhebavamo jedni druge.
Za šta?
Da bi igrači dobivali istu lovu gubili ili pobjeđivali,dok mi smrtnici okrećemo đepove naopako da skupimo za karte....
E, žalosti moja balkanska........

Slažem se u potpunosti sa prvim dijelom tvoga posta mada ovdje nije riječ ni o Drugom svjetskom ratu niti o ustašama i četnicima...

E sad, pa taj sport samim tim i košarka se igra radi publike tj. nas običnih smrtnika, za aplauz, za titule, za extra akciju, zakucavanje, trojku, rampu itd. i meni je najnormalnije i tako sam naučio još od malih nogu da poslije pobjede ekipe za koju ja navijam(a to je u zadnje vrijeme vrlo često, da ne kažem stalno:p) zezam navijače protivnike ekipe i vrlo dobro znam da će mi vratiti istom mjerom kada bude obrnuto...

Uostalom ko nije bio u punom Pioniru, Areni, stadionu JNA, Marakani i sl. ne može shvatiti kakav je to osjećaj i da je to nešto što se novcem ne može kupiti!!!

Uopšte zar Vi sve stvari i zadovoljstva u životu posmatrate kroz prizmu novca???

Ja sam pozajmio novac da odem na treću i četvrtu utakmicu protiv Makabija u Areni gdje je za te dvije utakmice se orila pjesma iz preko 40000 grla, gdje je adrenalin bio na limitu, gdje su suze samo navirale i opet bih to uradio bez trena razmišljanja, pare će doći i proći ali uspomene i sjećanja u duši ostaju trajno...
Tom logikom bi i ljudi koji dolaze na naše svirke i nastupe mogli reći: "Ma mi se ovdje opijamo i trošimo teško stečen novac dok oni(muzičari) uzimaju lovu"...

E žalosti moja balkanska II.........

svirko
27.04.2010, 22:53
I te kako ima veze ovo sve sa ratom, Drugim svjetskim, a da ne govorim o ovom nedavnom.
Dok god sam ja iz Hrvatske za nekoga tamo u Beogradu ustaša, i dok god je neko iz Srbije za nekog u Zagrebu četnik......i iako niti ja nemam veze sa ustašama, i neko od mojih kolega nema veze sa četnicima, druže moj, tu mira neće biti......niti fer i korektnog navijanja, odakle god igrači i gosti dolazili.
Druga je stvar što se to u evropskim zemljama fino riješilo, al daj ti ukroti i nauči pameti nas Balkance!?!?!?!?!
Nema li "rata" između Delija i Grobara??
Nema li "rata" između BBB i Torcide??
A da ne govorim o međunacionalnoj mržnji, pogotovo između naroda koji su bili u nedavnom ratu.
Malo je ovakvih ljudi dobre volje, i pravih drugova ko što smo mi ovdje na forumu, gdje nigdje nikoga ne gleda otkud je, kakav je, i čiji je.....
Al nas je nažalost premalo
E žalosti moja Balkanska III.....

Burli
27.04.2010, 23:17
Nacionalista jesam, šovinista nisam i vraćam se na dešavanja na samoj utakmici, hoću još malo da likujem, danas je odbijena Cibonina žalba!

Pozivali su se na povredu pravila i na činjenicu da napad Partizana nije mogao početi jer je na terenu bilo lica kojima tu nije mjesto(Perasović, njegov pomoćni trener, povrijeđeni Marin Rozić, zatim jedan igrač sa klupe i kamerman), te da se morala dosuditi tehnička Ciboni što bi značilo 2 bacanja i lopta sa strane za Partizan!
Sad se ja pitam da li se zbog toga moralo dosuditi svih 5 tehničkih(10 bacanja) i kako bi se u tom slučaju utakmica privela kraju, tj. kakva bi sudbina bila slovenačkih sudija i ekipe Partizana???

I za kraj, jedan od rijetkih realnih članaka u hrvatskoj štampi ovih dana

neconix
27.04.2010, 23:54
Kolege muzicari,dok se malo ne smire strasti,ova tema ce da ide u LOCK do daljnjeg.

Vule
02.09.2010, 19:59
Da ne otvaramo novu temu,ovde možemo malo o Mundobasketu 2010

Srbija-Argentina 84-82

Opet učimo svet kako se igra košarka ;)

Dell
03.09.2010, 17:53
Koliko cujem izgleda da se u 1/8 sastaju Hrvatska i Srbija? Jeli istina?

mimiki
03.09.2010, 18:08
ziva istina :)
Dodato:
jedan zanimljiv podatak,Srbija je prva na svetskom prvenstvu u dosadasnjem delu po datim poenima,prva u skokovima,druga po asistencijama, nijedan pojedinac nije pri vrhu rang liste u nekom sektoru,sto je dobro sto znaci da igramo kao tim i pobedjujemo i da nije bitno koja postava igra.svaka cast ivkovicu za dosadasnji rad!

Vule
04.09.2010, 16:00
Koliko cujem izgleda da se u 1/8 sastaju Hrvatska i Srbija? Jeli istina?

Istina...danas u 17 časova...B-)

Dell
04.09.2010, 19:06
e jbg, uvijek mi moramo ispast baksuzni, nije bio ovaj put koban za nas Djordjevic ili Kecman, ali nesto slicno, Rasic iz slobodnjaka...

Hrvatska poražena u infarktnoj završnici!

Hrvatska je ponovno nesretno i nespretno izgubila utakmicu protiv Srbije...

Prokletstvo Hrvatske se nastavlja, u infarktnoj završnici izgubili smo od Srbije 73:72. Hrvatska je sjajno otvorila, imala i +8 u prvoj četvrtini, ali sve se u nastavku promijenilo. Mi smo bili ti koji smo hvatali prednost, na kraju je i uhvatili ali u ruletu slobodnih bacanja Srbija je slavila.
Uskoro opširnije...
Tijek utakmice:
72:73 - KRAJ - Ostalo je pet sekundi do kraja, Rašić se zaletio prema našem košu, Kusu je nažalost sviran prekršaj. Rašić je pogodio prvo a namjerno promašio drugo da istekne posljednja sekunda.
72:72 - Popović zabio oba slobodna.
70:72 - Glupa pogreška naših i lak zicer za Srbiju.
70:70 - Šteta pogodio je samo jedno, Srbi imaju zadnji napad, 11 sekundi prije kraja.
TOOOO - Tomas je ukrao loptu a Popović puca slobodna.
69:70 - Popović je ponovno stavio dva slobodna.
67: 70 - Rašić je pogodio oba slobodna, i vratio na 3 razlike. Ponovno timeout
67: 68 - Popović je stavio oba slobodna, samo je -1!
65: 68 - Krstić je promašio jedno slobodno. Sada će Popović pucati dva slobodna, timeout je.
65:67 - Krstić je sada leđima napravija očigledan faul u napadu na Popoviću, ali su svirali prekrašaj Popoviću, nevjerojatno.
65:67 - Serija naših 4:0.
61:67 - Ovo se zove prokletstvo plus glupost, sjajno smo se obranili, krenula je kontra, ali Banić nije gledao te se odbila od njega do srpskog igrača i onda su Srbi lako poentirali.
61:65 - Mačvan je pogodio samo jedno slobodno, Popović uzvratio na isti način.
60:64 - Već viđeno, sjajan asist Ukića za Popa koji stavlja novu tricu.
57: 64 - Nevjerojatno što smo dvaputa promašili pod košem, i onda nam centar Milan Mačvan zabije hladno tricu. Prokletstvo.
57: 61 - Sjajan asist Roka za Popa koji stavlja tricu.
54:61 - Nažalost Rašić je zabio polaganje te dodatno slobodno za 7 razlike Srbije.
54: 58 - Srbija ponovno bazira igru na centrima, Krstić je sada stavio dva slobodna bacanja.
52:56 - Tomić je sada izgubio loptu a Srbi iz kontre lagano zabijaju za 4 razlike.
52:54 - Igra se i dalje čvrsto, tu smo, u igri.
50:54 - Kraj treće četvrtine, Teodosić je ušao u igru i odmah pogodio tricu za srpsko vodstvo, a onda i Mačvan za četiri razlike Srbije.
48:47 - Dvije sudačke pogreške na našu štetu, prvo na Ukiću nije sviran faul, a onda i nepostojeći aut na Lončaru. Zato je Lončar pogodio za naše vodstvo.
44:43 - Asist Popovića za Lončara koji pogađa za dva.
40:40 - Sjajne dvije solo akcije Ukića za novo poravnanje.
36:39 - Ponovno loše otvaramo četvrtinu, Srbija radi seriju 5-0 za vodstvo od tri razlike.
36:34 - Završena je druga četvrtina, imali smo zadnji napad, ali Popović je nezrelo i neshvatljivo pucao pet sekundi prije kraja, promašio sve, a Srbi srećom nisu pogodili tricu iz kontre. U svakom slučaju sjajna predstava naših, nadajmo se da ćemo u 2. poluvremenu igrati još bolje.
34:29 - Tomić koš, pa trica Popa i evo nas na + 5 ponovno.
29:29 - Tempo je pao, mi smo stali, tek 2 kkoša u 7 minuta druge četvrtine.
29:27 - Srbi nas pune ispod koša, nemamo rješenja, sada Perović zabija lagane koševe.
27:23 - Nova petorka Srbije zasad im se isplatila, krenuli su s 4-0 kao i u prvoj četvrtini.
27:19 - Kraj 1. četvrtine, igramo zrelo i dobro, Srbi su bolji na centru, ali stvarno sve nam ide od ruke, Lončar je zabio tricu, a mogli smo voditi i 10 razlike ali polaganje Lončara nije ušlo.
22:15 - Tomas je sada stavio poluhorok za povratak na 7 razlike.
20:13 - Bogdanović s dva pogođena slobodna povisuje na 7 razlike
16:11 - Tomić je zalijepio bananu Krstiću, a iz kontre Banić položio za najviših +5 za naše.
12:9 - Ukić je sjajno prošao, unatoč faulu zabio je koš i stavio slobodno bacanje za naše vodstvo +3.
5:5 - Banić dva slobodna, a zatim i Bogdanović tricu za izjednačenje.
0:5 - Loše smo ušli u utakmicu, Krstić je zakucao a onda i Bjelica stavio tricu.

Vule
04.09.2010, 19:10
Bolji tim je pobedio =D>

mimiki
04.09.2010, 19:10
ma srbija je realno bolja srbiji najbolji igraci odigrali katastrofa i srbija je odigrala najgori mec do sada i opet pobedila e to je nasa prava snaga 12 igraca igra,a utakmica je inace bila stvarno za infarkt
Dodato:
kad bi bila ovakva igra do kraja utakmice ,uh bice zajebano

Vule
08.09.2010, 17:45
Srbija-Španija 49:41 poluvreme

Ajmo Momci!!!

=D>

mimiki
08.09.2010, 17:47
samo nastaviti ovakvim tempom,imam nekad utisak da ivkovic cim nekom krene da ga on izvadi iz igre,npr Bjelica sada itd ali cesto se to desava ,ali dobro verujemo u Dudu

Vule
08.09.2010, 18:23
Sa 3 razlike ulazimo u 4. Cetvrtinu...ajmoooo
Postovano sa mobilnog uređaja

mimiki
08.09.2010, 18:41
bem te tepicu,dobicu srcani od ove utakmice

Vule
08.09.2010, 18:48
Teodosiiiiiiććććććććć!!!!!

mimiki
08.09.2010, 18:49
ohohohohoh teo teo teo teo !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marco7
08.09.2010, 18:52
Lepo rece covek . . . Furija je isfurana :)))

Vule
08.09.2010, 18:54
To je to,Srbija u polufinalu...neka se niko ne ljuti ali oni su za mene već svetski prvaci...prosek godina tima 23,pred njima je budućnost...šta reći...MAJSTOOOORI!!!!

=D>^:)^=D>

P.S. opet učimo svet kako se igra košarka :lol:

mimiki
08.09.2010, 19:01
keselj,bjelica,velickovic,teo,krstic,savanovic svako u svom periodu ih urnisao!ne znaju koga ce pre da cuvaju a oni samo navaro navaro navaro,nek smo im pokazali!

nesaband
08.09.2010, 19:01
jesu to Spanci ispali?????=))=))

bravo majstori!!!!!!

misa1265
08.09.2010, 19:04
Celu tekmu ga nema nigde i onda.....MILOS TEODOSIC!!!!;)

Dell
08.09.2010, 19:20
ohohoho svaka cast susjedi ;) neka ste izbacili one usr.... spance, nikad necu zaboravit ono 2005 kako su nas sudije tada pokrale provit njih, uh...

Vule
08.09.2010, 19:25
Nekad je to izgledalo ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=DQEzmPKdqt4

A sada to izgleda ovako:

http://www.youtube.com/watch?v=op5lMcsPZ40

Dare 82
08.09.2010, 19:57
Svaka cast!Tako se igra za svoju zemlju,svim srcem!

Vule
11.09.2010, 14:40
Večeras protiv Turske za finale...već me nervoza hvata /:)

nesaband
11.09.2010, 15:02
popij jedan bensic,dremni malo i na miru gledaj utakmicu veceras!!!
Momci su vec napravili ogroman uspeh,zato samo opusteno!!!

Dell
11.09.2010, 16:39
ajmo, znaci komsije ima da im dupe isprasite, ali ono isprasite ;)

Vule
11.09.2010, 20:11
Ohladio sam karton Bavarije i čekam...;)

EDIT: Prva četvrtina 20-17 za Srbiju a ja dve Bavarije manje...kupio sam karton a u njemu 6 komada,postoji mogućnost da ću na poluvremenu morati do prodavnice :lol:

EDIT: Poluvreme 42-35 za Srbiju...:)

EDIT: Treća četvrtina 63-60 za Srbiju :)

EDIT: Pobeda Turske 83-82...da ne komentarišem dalje ništa,ja sam zadovoljan,protiv domaćina ova mlada ekipa,super!!!

Bravo Srbijo!!! Ovi klinci tek počinju da haraju svetom

EmirTotic
11.09.2010, 22:40
Ja bolju tekmu nisam odavno gledao. Uzivao sam u svakom minutu meca. Jednaka borba, svaka cast, obe ekipe su opasne.

Ako moze prognoza: Zlato - USA, Srebro - Turska, Bronza - Srbija.

nesaband
11.09.2010, 22:48
malo sudije malo turci i taman dovoljno da izgubimo.
svaka cast reprezentaciji Srbije.

ovo su momci koji ce tek da haraju svetom.

Vule
11.09.2010, 22:52
Srbiji čestitam na borbenosti i fer pleju a turcima samo pobedu...što se tiče fer pleja tu su se obrukali

mimiki
11.09.2010, 23:12
tresem se ,ne mogu da dodjem sebi,ma sta da im cestitam bre na pobedi ! ovo je teska sramota ovo sudjenje, mogao bih sad da navedem samo u poslednjoj cetvrtini gresaka sudija da ne stane na ovu stranicu! ! ! molim te zamisli,covek ne moze da izvodi slobodna bacanja zato sto ga je ovaj udario u obraz!!! Sto odmah nisu Turci bili u finalu sta smo koji djavo igrali!

Vule
11.09.2010, 23:17
@ Mimiki

Opusti se,vreme za ovu generaciju tek dolazi,ako neko sme da se kladi ko je sledeći evropski i svetski prvak...a turci...velike pare su dali za sve ovo da bi im tamo neka grupa klinaca iz Srbije to pokvarila :lol:

Ali moram i Tanjeviću da čestitam,bez naših ne prolazi ništa :)

Svaba
11.09.2010, 23:21
Svaka cast nasim mladim momcima ;)

mimiki
11.09.2010, 23:35
sve je to lepo nasi mladi momci i to,ali ste zaboravili nesto,ti mladi kad postanu zreli igraci slabo koji igra za reprezentaciju,pa videcete sledece prvenstvo vec ima da fali 5 igraca.Ali mi je drago dobili smo jos jednu igracinu a to je Keselj al taj decko dere!

bokivelik
11.09.2010, 23:45
Mogu samo da kazem da je ovo cista nasa pobeda.;)
A ovo pola kosa sto su dobili trebaju zahvaliti sudijama i onom folirantu sto mu se bol preneo sa vrata na celo jer je zaboravio gde ga boli.

Vule
12.09.2010, 00:07
teško je prihvatiti da vas pobedi tim koji je prvi put poveo dva i po minuta pre kraja utakmice i to za pola koša,mnogo sumnjivih sudijskih odluka, ali...sve je to sport,idemo dalje :)

lagunabend
13.09.2010, 01:03
Velika steta...izgubili smo za dlaku :(

Vule
14.09.2010, 00:29
http://www.youtube.com/watch?v=qaYgpvFe6PQ

Tunčeri iz auta u finale

Reprezentacija Turske je savladala Srbiju u polufinalu pogotkom Tunčerija 0.5 sekundi pre kraja utakmice, a iako on u direktnom prenosu nije prikazan iz više uglova, pojavio se amaterski snimak koji ukazuje na to da je igrač domaćih nagazio na aut liniju.

mimiki
14.09.2010, 00:34
jao video sam i ovo danas,znaci koja nepravda ne mogu sebi da dodjem,a jos kad vidim oni turci koliko su ponositi kao da su zasluzili stvarno da udju u finale

nesaband
14.09.2010, 00:42
Jao brate Vule,ovo nisam smeo da vidim!!!!E sad sam stvarno puko ko bas zbog ovih sudija koje nas stalno Ka...u kad god imamo sansu za neko finale ili bla bla.
Odoh da spavam.

Burli
14.09.2010, 01:36
I mene je ovo izbacilo iz takta danas kad sam gledao, srećom nađoh nešto slično za smirenje...

http://www.youtube.com/watch?v=FqOlM3aeKyQ&feature=related

Burli
06.04.2011, 00:36
RRA razmatra da RTS utakmice između košarkaških klubova Partizan i Crvena Zvezda ubuduće prenosi u noćnom terminu i da obavezno u gornjem desnom uglu stoji znak +18...

Burli
22.04.2011, 00:54
I peti put uzastopno Crno-Bela "kaznena ekspedicija" je uzela šampionski prsten, tj. NLB ligu!!! Lisac i njegova svita razmišljaju da promjene pravila, ovako više nije zanimljivo... :D

DOMINIRAJ!!!

nesaband
22.04.2011, 01:06
cestitam grobarima titulu.Jesi bio u Sloveniji da to propratis ili ne?

Burli
22.04.2011, 10:25
Nisam bio jer jutros treba ženi asistirati oko jaja a i sutra je novi izazov...:D

misa1265
26.04.2011, 15:22
Cestitam grobarima na tituli,dominiraju u jugoslovenskoj ligi ,,Bratstvo i jedinstvo"!

aleksandar72
15.09.2011, 01:47
Finale EP 2011: Srbija:Makedonija ;)
a ko pobedi, nije bitno...

Ace
15.09.2011, 02:27
Sledeca je Spanija :D :D :D :D :D

http://www.youtube.com/watch?v=OcotoyPgx88&feature=player_embedded

aleksandar72
15.09.2011, 03:29
http://www.youtube.com/watch?v=My4YtoYlSrE&feature=share

Burli
15.09.2011, 11:34
Svaka čast Iliveskom, Samardžinskom, Antići i ostatku ekipe, ali Bo McCaleb je MVP prvenstva!!! Onakav igrač nije igrao na evropskom tlu, pratim ga otkako je došao preko bare.

Večeras protiv "zbornaje" koja ima odličnog trenera i bez poraza je na prvenstvu! Rašić vjerovatno ne igra, Krstić vuče povredu, ako ne budemo imali raspoložene Teodosića, Savanovića, Tepića i igru u reketu, ne piše nam se dobro....

aleksandar72
15.09.2011, 16:05
Steta sto nemamo Gečevskog u polufinalu! Odlican centar!
a o McCalebu sta da se prica...po meni jedan od najboljih na EP 2011.

Zbornaja je imala puno srece sa Makedonijom! 0,7sec,utakmica resena... pa zatim poklon sudija +2sec :-(( tako da, uz malo bolju taktiku, pasce i Zbornaja :-)
Zelim vam puno srece veceras i "osvetite" onih +2sec :)

nesaband
15.09.2011, 16:55
cestitam Makediniji na odlicnoj igri i velikom uspehu za Makednosku kosarku.