Pokaži Full Verziju : da li je isplativa zamena roland g1000 za laptop i ozvucenje 2x250w
da li se isplati zameniti roland g1000 za Lap-top MSI,star 6 meseci,AMD Athlon X2,Ati graficka 256MB,Atheros wireless,250GB hard diska,2GB rama,1.3Mpix integrisana web camera,bluetooth,dvd rezac,citac kartica i neko pojacalo Audio2LS
A sta ces svirati kad ga zamjenis?
imam jos dve klavijature,taj g1000 nekoristim jer je klavirni.
imam yamahu dx21 i master sa modulom bose dr330
b.o.Y.c.h. ČK
10.08.2009, 17:09
Ako je laptop ispravan, ako je pod garancijom, onda se isplati zamjeniti...
Pa ako ga ne koristis onda se isplati zamjeniti! Poslije prodas to sto si dobio,dodas jos para i uzmes noviju klavijaturu! ;)
I ja bih ga zamjenio ako ti vec ne treba G1000
laptop je u garanciji mozda jos sest meseci ili godinu ipo
ma ja sam to dobio uz ozvucenje ,posto sam solo ne volim aranzer onda ok je ova zamena.netreba mi druga klavijatura samo ubacim program u laptop i koristim ga kao sempler.
Zasto ne prodas te sve klavijature i kupis Korg LE,TR ili vec nesto nego da koristis Lap top kao sempler.To ti je dosta komplikovano a imas dosta da radis oko njega.
Jachi laptop od tog sam nov uzeo proshle godine u ovo vreme za 500e, pa ti vidi da li ti se i kako isplati...
Prvo MSI je los brand, a koliko ja znam takav laptop boljih brandova se moze uzeti polovan od 400-500e. Ti opet odluci sta ti je najbolje!
Po meni se taj deal ne isplati. Roland će i iduće godine biti cca. oko 500-600 € i neće mu puno padat cijena pogotovo ako je na njemu sve ispravno. Lap top će već oko nove godine vrijedit pola tih para.
Na tebi je izbor, no ja ne bih mjenjo.
siemensserbia87
11.08.2009, 13:20
Ne isplati se MSI je nikakav laptop a na netu imas ASUS koji je mnogo bolji za oko 350eur nov...kompijuteri padaju sa cenom a taj sint drzi cenu vec duze vreme...
Plus taj razglas je sviranje da ne kazem cemu.To se ne isplati nikako!
Menjaj taj G1000 za Tritona ili slicno...
Asus nije nikakvo merilo, kao ni Acer, jer mu to svedodje na isto... :)
Ali da...
Ima boljih mnooogo za te pare... :)
hvala svima na savetima...poslusacu vas
poz
pericadex
12.08.2009, 19:48
E moj druze jesil ti svirac ili svercer,lati se klavijature,od nje ces jos vidit vajde,a od ovih gluposti mozes samo izgubiti vid.(ili ko ja zivce)hahaha zezam se,mislim ovo sa zagradom.
moja ideja ... prodaj g1000 i odaberi sebi laptop koji se tebi svidja za te pare ... a onaj modul ti je sigurno BOSS DS330 ili?
vidim da imas nameru da se bavis snimanjem preko pc ... nemoj da zaboravis kupiti audio-midi-modul ...
pozdrav
bose ds330 sigurno.samo nemam boje za njega ,ali su super sa dx21 .on ima brasove i klavire tako da je to to...
imao sam i ja to cudo ... prodao sam ga svabi a sad tesko da ga nadjes ... (ne svabu nego DS330) inace nije BOSE nego BOSS ;) Dr. Synth 330
nema boje za njega, moras sam malko da programiras a nema bas neke funkcije za edit ... ali barem ima POLY/MONO i portamento ...;)
skrenuli smo s teme ... kako si se odlucio?
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.