Pokaži Full Verziju : Kako se pravi style od midi file-a na PA2x Pro??
Kako se napravi style (ritam) od midi fajla na Pa2x Pro? Ako neko zna, molim vas podjeli te... Hvala Puno, Pozzz
Na Pa2x nikako,mozes pomocu Style Works konvertera!
Hm....i mene bi to zanimalo kad bi netko imao volje da objasni.Ako ne moze u pa2x,imam style works xt universal.
Kako je moguce da u tako skup arazer ne ubace nesto sto roland ima i kod najslabijih modela E,Va.... Stvarno steta.:(
BoleroBend
06.08.2009, 13:53
kako je moguce da tvoj ROLAND od 2700e ima samo harmonikice iz "ALO ALO" i da tvoj burazer sedne na dupe kad cuje harmoniku iz 2000e jeftinijeg KORGOVOG aranzera =))
donecu mu uskoro opet, da se jos malo lozi..HAHAHAaa i da mi zavidis na mojim bojicama ...nja nja..:p
NAPOMENA:
tema je Style iz Midi fajla na Korgu PA2x pro
Zdravo,
neki su poceli opet skretati s teme al aj...
@igor, daree: Kao sto je Marco rekao ne moze na klavijaturi direktno ali jos bolje ti je ako to mozes na racunaru srediti, vec je postavljeno to na stranici -> http://www.yu-midi.com/forum/index.php?area=vbcmsarea_content&contentid=9
BoleroBend
06.08.2009, 15:17
prihvatam!
mada ne bih navodio milion tema u kojima je jedan post "zalutao".
jbg omakne se svakom, bolje da sam mu poslao na PP, al veca je fora ovako javno a sad on ne moze da mi odgovori jer ce dobiti opomenu ..=))
nista..sta cu vracam se na temu..
Zar nije to reseno sa novim os kod Pa2x ili sam pogresno obavesten?:confused:
BoleroBend stvarno neznam kakve veze imaju harmonike sa ovim,a ukus mog brata necu da komentarisem to je posebna sorta.;) Dobices uskoro snimke,ima da prodas i devojku samo da kupis .......Evo necu vise moramo da se vratimo na temu da ti objasnim neke stvari.;)
Steta je da aranzer kao PA2x nema opciju da se uradi ritam od midi fajla jer kad recimo sredis fajl na aranzeru i posle uradis od njega ritam zvuci mnogo bolje nego kada se uradi na Style Worksu bar po meni neznam za ostale,a Style works sam diplomirao kao i Cubase i uvek sam za to da ga pre uradim na aranzeru nego na PC.
Hvala ali gdje mogu skinuti taj program?
Pozz
To je malo komplikovano ne smemo da ti kazemo.;)
Javi se na pp.
Pa jeste bas tako i ja kad konvertujem neki ritam na style worksu isto zvuci nista niscim i tek kad ga jos obradim na klavijaturi tj.na modulu onda malo ljepse radi,valjda je taj style works samo da bih covijek mogao konvertovat bubanj i bas kako treba a sve ostalo pratnje moras sam ubacivat,tako sam ja skuzio.Pozdrav
siemensserbia87
11.08.2009, 12:51
Moze da se odradi mnogo dobar ritam u Style Works ali to nevredi nicemu ako posle na sintu ne izaberete bas,ritam gitaru,bubanj,stringse koji najlepse zvuci u tom ritmu
Jer ipak na sintu se cuje njegov pravi zvuk instrumenta a u Style Works samo General Midi...Neznam da li ste primetili da kad ritam odradite u kompu na sintu ne zvuci ni nalik...
Kako mislis ne zvuci ni nalik :) ?
Ako mislis na boje onda je razumljivo sam si reko da koristi banku gm-a,,, a ako mislis na to da ritam sam po sebi i po tacktu ne bude onakav kao u style works onda mi je to nepoznato...
Svakako bolje je uvijek spojiti klavijaturu na racunar i praviti ritmove nego sve na klavijaturi. Barem meni je tako govorim iz tog razloga zato sto komfor imas veci na racunaru, te i znatno vise mogucnosti baratati s ritmom.
siemensserbia87
11.08.2009, 23:46
Ne mislim na ritam vec na DRUMSET na kompu svira vecinom Standard Drums 1 i to je General Midi osnovni set bubnjeva(default) a na mnogim sintovima nije Standard Drums 1 vec naprimer Korg koristi Power Kit 1 (da bi zvucalo tako) onda techniks kn2000 Rock Kit 1 itd fazon u mapiranju bubnja i boji ritam sekcije...Ne zvuci na svakom sintu isto Folk Gitara ili Clasic itd...
vBulletin v3.8.1, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.